• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto2 Αγώνας
Νίκη για τον Remy Gardner που ξεφεύγει στο πρωτάθλημα
Νέα 29/08/2021 - 18:06

Πρώτος έστριψε ο κάτοχος της pole position, Marco Bezzechi, ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Sam Lowes, Jorge Navarro και Remy Gardner. O Lowes έκανε νωρίς την κίνησή του και πέρασε μπροστά στον πρώτο γύρο, με τον Bezzechi να τον περνάει στον αμέσως επόμενογύρο, ενώ ο Gardner πέρασε τον Navarro και άρχισε να κυνηγά τους δύο πρώτους και κατάφερε να περάσει τον Lowes στον τέταρτο γύρο. 

Από εκεί και πέρα ο Gardner μπλέχτηκε σε μάχες για την πρώτη θέση με τον Bezzechi, με τους δύο οδηγούς να ανταλλάζουν αρκετές φορές θέσεις μεταξύ τους, ενώ ο Gardner κατέβαζε συνεχώς το ρεκόρ γύρου αγώνα. 

Πιο πίσω, ο Fabio DiGiannantonio είχε καταφέρει να περάσει τον Navarro, αλλά ο Ισπανός άρχισε να ανεβάζει ρυθμό, πέρασε τον DiGiannantonio και αργότερα επιτέθηκε στον Lowes για την τρίτη θέση, καταλαμβάνοντας τόσο αυτή, όσο και το νέο ρεκόρ γύρου αγώνα (2:04.312).

Πιο πίσω, ένα σπάνιο λάθος του Raul Fernandez τον οδήγησε σε πτώση, κάτι που επέτρεψε στον Gardner να ξεφύγει βαθμολογικά, καθώς ο Αυστραλός αναβάτης πέρασε για τελευταία φορά τον Bezzechi στον 12ο γύρο και από εκεί και πέρα οδήγησε τον αγώνα μέχρι την καρό σημαία, περιορίζοντας τον Ιταλό στην δεύτερη θέση. Την τελευταία θέση του βάθρου πήρε ο Jorge Navarro που αρνήθηκε στον Lowes την ευακιρία για ένα βάθρο στον αγώνα της πατρίδας του.

Πιο πίσω, ο Fabio DiGiannantonio κατάφερε να αντισταθεί στις επιθέσεις του Augusto Fernandez και κράτησε την πέμπτη θέση. Ο Aron Canet είχε έναν ήρεμο αγώνα στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Xavi Vierge. O Ai Ogura ήταν ένατος, ενώ ο Joe Roberts βρέθηκε μετά από αρκετό καιρό στην δεκάδα, κλείνοντάς την.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ζήτησα συγνώμη από τον Martin

« Προηγούμενο άρθρο

Σε άλλο επίπεδο ο Fabio Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα