• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο πολυπρωταθλητής WorldSBK Jonathan Rea έβγαλε δίπλωμα μοτοσυκλέτας.
Νέα 30/08/2021 - 12:55

Ο για 6 συνεχόμενα χρόνια πρωταθλητής στο WorldSBK, Jonathan Rea έβγαλε δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας και απέκτησε μια Kawasaki Z900RS για να μπορεί να οδηγεί και στο δρόμο.

Αφού παρακολούθησε το βασικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για οδήγηση μοτοσυκλέτας και πέρασε τις εξετάσεις, ο 34 χρόνος Rea, παρέλαβε την πρώτη του μοτοσυκλέτα για χρήση στο δρόμο μια Retro Sport Kawasaki Z900RS.

Έχω αρκετές μοτοσυκλέτες για χρήση εκτός δρόμου και στην πίστα, αλλά αυτή είναι η πρώτη μου μοτοσυκλέτα που μπορεί να κυκλοφορήσει στο δρόμο είπε ο Rea και συνέχισε λέγοντας, όταν αποφάσισα να βγάλω δίπλωμα είχα ήδη αποφασίσει πια θα ήταν η πρώτη μου μοτοσυκλέτα δρόμου ακόμα και το τι χρώμα θα ήταν. Το να έχω μια καθημερινή μοτοσυκλέτα με θέση συνεπιβάτη για εμένα σημαίνει ότι μπορώ να πάω μια βόλτα στο κέντρο της πόλης με τη σύζυγό μου Tarsh.

Αν σκεφτούμε ότι σχεδόν όλοι οι αναβάτες αγώνων ξεκίνησαν την καριέρα τους σε ηλικία 6-9 ετών, με mini bikes σε πίστες, αυτό σημαίνει ότι ήταν ήδη οδηγοί αγώνων πολύ πριν φτάσουν στην νόμιμη ηλικία (16 - 18 ετών) για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας. Ορισμένοι από αυτούς επέλεξαν το αυτοκίνητο σαν μέσω μεταφοράς και δεν απέκτησαν δίπλωμα μοτοσυκλέτας η απέκτησαν σε μεγάλη ηλικία, συνήθως για λόγους μάρκετινγκ.

Οπότε το να μην έχει δίπλωμα μοτοσυκλέτας ένας αγωνιζόμενος με μοτοσυκλέτα δεν είναι και τόσο περίεργο τελικά. 

Επόμενο άρθρο »

Maverick Viñales: ντεμπούτο με την Aprilia στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Τα MICHELIN Power Slicks "ζέσταναν" το κρύο Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα