• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK - Magny Cours: O Razgatlioglu 1ος στον 2ο Αγώνα
Έχασε τη νίκη στον Superpole Race
Νέα 05/09/2021 - 19:32

Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε και στον 2ο αγώνα της Κυριακής, του Γαλλικού γύρου του WorldSBK αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Magny-Cours. Νωρίτερα είχε κερδίσει στον Superpole Race αλλά η νίκη του ακυρώθηκε, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Ο Τούρκος αναβάτης Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK) έκανε την καλύτερη εκκίνηση, από την pole position και έστριψε πρώτος άλλα σε μια δεξιά στροφή άνοιξε τη γραμμή του επιτρέποντας στον Rea να τον περάσει από την εσωτερική και να βρεθεί στην κορυφή του αγώνα. Στον 11ο γύρο, μετά από μια μάχη που κράτησε 2 γύρους, όπου η πρώτη θέση άλλαξε χέρια τουλάχιστον δυο φορές, ο Razgatlioglu πέρασε ξανά πρώτος με τον Rea να πιέζει μέχρι λίγο πριν το τέλος του αγώνα που είχε μια δύσκολη στιγμή και δέχθηκε την 2η θέση με τον Razgatlioglu να παίρνει την 3η νίκη του αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati) συμπλήρωσε την 3η θέση στο βάθρο, θέση που είχε από τα πρώτα στάδια του αγώνα. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Redding μένει πίσω στη βαθμολογία σε σχέση με τον πρώτο Razgatlioglu, αλλά και σε σχέση με τον δεύτερο στο πρωτάθλημα Rea.

Ο Andrea Locatelli (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK) τερμάτισε στην 4η θέση, δυο δευτερόλεπτα πίσω από τον Redding και οι Chaz Davies (Team GoEleven) και Alvaro Bautista (Team HRC) τερμάτισαν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα μετά από μάχη μεταξύ τους άλλα και με τον Locateli για την 4η θέση.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati) 7ος, Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team) 8ος, πήγαινε πολύ καλά στην αρχή άλλα είχε μια τρομακτική στιγμή με τον Locatelli στην μεγάλη ευθεία και έχασε μερικές θέσεις, Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team)  9ος και ο Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) 10ος.

Ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK), που ξεκίνησε καλά και αρχικά ήταν μαζί με τους πρώτους, είχε μια έξοδο και πτώση νωρίς στον αγώνα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, στην ίδια στροφή λίγο αργότερα είχε έξοδο και ο Leon Haslam (Team HRC) που εγκατέλειψε επίσης.

Οι 6 πρώτοι του 2ου αγώνα:

1. Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK)

2. Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) +2.908s

3. Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati) +8.406s

4. Andrea Locatelli (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK) +10.329s

5. Chaz Davies (Team GoEleven) +10.734s

6. Alvaro Bautista (Team HRC) +11.467s

Fastest lap Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) 1’37.226s

 

Βαθμολογία πρωταθλήματος:

  1. Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK) 370 points

  2. Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) 363

  3. Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati) 298

  4. Andrea Locatelli (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK) 186

  5. Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) 176

  6. Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati) 172

Επόμενο άρθρο »

6ος ο Περιστεράς στο Magny-Cours

« Προηγούμενο άρθρο

O Razgatlioglu έχασε τη νίκη του Superpole Race

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα