• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι νικητές του διαγωνισμού 2021 European CB650R Honda Customs
Νέα Αγοράς 07/09/2021 - 10:31

 

2021 European CB650R Honda Customs

 

Η δημιουργία του Πορτογάλου ντίλερ Mototrofa Honda κέρδισε το 1ο βραβείο του διαγωνισμού 2021 European CB650R Honda Customs και οι δημιουργίες των Γάλλων, Werther Honda και Espace Motos κέρδισαν το 2ο και 3ο βραβείο αντίστοιχα.

Στο διαγωνισμό του 2021 συμμετείχαν δημιουργίες ντίλερ της Honda από την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Γαλλία, με βάση τη νέα Honda CB650R. Η επιλογή των 3 πρώτων custom μοτοσυκλετών έγινε μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία των επισκεπτών της σελίδας https://www.hondacustoms.com/en. 

Η CB650R Fenix του ντίλερ Mototrofa, που κατέκτησε την 1η θέση, ξεχώρισε ανάμεσα στις 10 καλύτερες δημιουργίες παίρνοντας το 29% των ψήφων. To όνομα Fenix επελέγη μιας και η επιχείρηση Mototrofa πραγματικά αναγεννήθηκε από τις στάχτες μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα που έχει σαν βάση τη νέα Neo Sports Café Honda CB650R έχει καταφέρει να θυμίζει κλασικά μοντέλα της Honda, με τη χρήση πίσω τροχού και μονόμπρατσου ψαλιδιού από VFR750F και μπροστινού τροχού από CBR900RR FireBlade ενώ ταυτόχρονα παραμένει λειτουργική και σύγχρονη. 'Άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία της Fenix είναι η χειροποίητη σέλα και ουρά της σέλας που σε συνδυασμό με το βάψιμο σε στυλ, by Nexx Helmets, και με τον αριθμό 93 στο ρεζερβουάρ αποτίει τιμή στον εκπληκτικό αναβάτη του MotoGP Marc Marquez και σηματοδοτεί την χρονολογία που ιδρύθηκε η Mototrofa .

CB650R Fenix (Mototrofa)
CB650R Fenix (Mototrofa)

Η CB650R BMX που πήρε τη 2η θέση είναι μια δημιουργία του ντίλερ Werther Honda από την Νίκαια της Γαλλίας. Τα χαρακτηριστικά της BMX είναι η αντίθεση που κάνει το μαύρο gloss χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσυκλέτα με το έντονο χρυσαφί χρώμα των τροχών τις χρυσαφί πινελιές στα πλαϊνά καπάκια του κινητήρα, τέλος η κομπλέ εξάτμιση της Akrapovič συμπληρώνει την αισθητική άλλα και τις επιδόσεις.

CB650R BMX (Werther Honda)
CB650R BMX (Werther Honda)

Η δημιουργία της Espace Motos η CB650R Limited Edition, που πήρε την 3η θέση, αντλεί την έμπνευσή της από τη θρυλική Honda CB750 Four και τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι η επίπεδη καφέ σέλα, το βαθύ πράσινο χρώμα με τις χρυσαφιές ρίγες και τα αυτοκόλλητα με τα κλασικά φτερά της Honda στο ρεζερβουάρ.

Η επισκέπτες της σελίδας https://www.hondacustoms.com/en μπορούν να δουν όλες τις συμμετοχές του διαγωνισμού του 2021 και να αντλήσουν έμπνευση για τη δημιουργία της δικής τους προσωπικής CB650R πουCB650R Limited Edition (Espace Motos)

CB650R Limited Edition (Espace Motos)
με το Neo Sports Café στυλ, τον κλασικό τετρακύλινδρο κινητήρα και την 4 σε 1 εξάτμιση ανανεώνει το μοναδικό στυλ της Honda CB400F της δεκαετίας του 70.

Επόμενο άρθρο »

Nεο Video της Triumph Speed Triple 1200 RR

« Προηγούμενο άρθρο

27η Πανελλήνια Συνάντηση κλασσικής Μοτοσυκλέτας - 21ες Μελωδικές εξατμίσεις

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα