• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε ότι κάναμε στο παρελθόν
Νέα 07/09/2021 - 19:37

Όπως το Sachsenring, όπου ο Marc Marquez πέτυχε την πρώτη νίκη μετά την επιστροφή του, έτσι και η Aragon, είναι μια πίστα με φορά αντίθετη του ρολογιού, όπου ο Ισπανός έχει ένα πολύ καλό ποσοστό επιτυχιών. Κερδίζοντας στην πρώτη του χρονιά στα MotoGP το 2013, ο Marquez είναι ανίκητος εκεί από το 2015.

Παρόλο που πέρυσι δεν αγωνίστηκε, ήταν ο καλύτερος αγώνας της Honda για το 2020, με τον Takaaki Nakagami να παίρνει την pole position και τον Alex Marquez να ανεβαίνει στο βάθρο. 

Όμως ο Marc Marquez δεν νιώθει ότι μπορεί να επαναλάβει τον θρίαμβο. 

"Η Aragon είναι μια πίστα όπου λατρεύω να αγωνίζομαι και είχαμε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα στο παρελθόν", ανέφερε ο Marquez. "Αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε σε ότι κάναμε στο παρελθόν, το 2021 φτάνουμε εδώ σε μια νέα κατάσταση, οπότε πρέπει να προσεγγίσουμε το Σαββατοκύριακο με τον σωστό τρόπο, να δούμε το επίπεδό μας και να δούμε που κινούνται οι αντίπαλοί μας".

" Είναι τέλειο να επιστρέφω στην MotorLand μετά την απουσία μου το 2020 και ελπίζω να μπορέσουμε να δώσουμε ένα καλό σόου για τους οπαδούς. Στους τελευταίους αγώνες ήμασταν πιο κοντά στις πρώτες θέσεις, οπότε ο στόχος είναι να συνεχίσουμε έτσι και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε την Κυριακή ".

Ενώ ο Marquez - του οποίου το επόμενο καλύτερο αποτέλεσμα μετά το Sachsenring είναι η έβδομη θέση - είχε έναν αγώνα στο Silverstone που θα θέλει να ξεχάσει, ο ομόσταυλός του, Pol Espargaro, είχε το καλύτερό του αποτέλεσμα στην πέμπτη θέση. 

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην Aragon, το Σαββατοκύριακο του Silverstone ήταν τέλειο", ανέφερε ο Pol Espargaro. "Στο παρελθόν, η Honda ήταν η μοτοσυκλέτα που προσπαθούσα να κερδίσω στην Aragon και τώρα την οδηγώ, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δω τι θα γίνει".

" Φτάνουμε εδώ σε μια καλή στιγμή, μετά το Σαββατοκύριακο του Silverstone και ανυπομονώ να τρέξω ξανά. Ας τελειώσουμε την σεζόν δυνατά και να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε ".

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Η Aragon είναι η χειρότερη πίστα για εμένα

« Προηγούμενο άρθρο

Η νέα σύνθεση της KTM GP Academy και της Red Bull Aki Ajo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα