• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H EKO εκκινεί το Ραλλύ Ακρόπολις με σειρά εκδηλώσεων
Νέα Αγοράς 08/09/2021 - 00:10

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Η δική μας διαδρομή είναι πάλι εδώ!

 

Η ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ», με ιδιαίτερη περηφάνεια βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το μακροβιότερο ελληνικό δρώμενο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που φέτος επιστρέφει στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC). Η ΕΚΟ, ως Μέγας Χορηγός και Χορηγός Ονομασίας στην εμβληματική διοργάνωση, φέρνει το ιστορικό ράλλυ ακόμα πιο κοντά στο κοινό με μια σειρά από εκδηλώσεις στην καρδιά της Αθήνας, αλλά και στη Λαμία, στο κέντρο της δράσης.

Η καθιερωμένη Τελετή Εκκίνησης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 5:30’ το απόγευμα, στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και, αμέσως μετά, για πρώτη φορά στην ιστορία του ο αγώνας θα «περάσει» μέσα από το κέντρο της πρωτεύουσας. Τα αγωνιστικά οχήματα θα μεταβούν προς τον χώρο Εκκίνησης επί της Λ. Αμαλίας, για την πρώτη «ειδική» διαδρομή “Cosmote 5G Athens Stage”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα, περνώντας νωρίτερα από κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, αλλά και μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων.

Η ΕΚΟ θα δώσει το δυναμικό «παρών» στο Σύνταγμα (αύριο 8 και την Πέμπτη 9/9), αλλά και στη Λαμία στο EKO SERVICE PARK (10-12/9), προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία WRC! Συγκεκριμένα, σε επιλεγμένα σημεία της ΕΚΟ θα βρίσκονται 2 αγωνιστικοί προσομοιωτές στους οποίους οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να εξασκήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες, ενώ όσοι καταγράψουν τους καλύτερους χρόνους, θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα EKO Ράλλυ Ακρόπολις. Ταυτόχρονα, εκεί θα βρίσκεται και ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο MITSUBISHI EVO, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν στο κόκπιτ ενός θρυλικού αγωνιστικού αυτοκινήτου!

Επιπλέον, η ΕΚΟ είναι φέτος Χορηγός της σημαντικής πρωτοβουλίας «Road Safety ΕΚΟ ACROPOLIS RALLY», με σκοπό την προώθηση καλών πρακτικών και μηνυμάτων οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς. Με την έννοια της ασφάλειας να είναι συνυφασμένη με την στρατηγική της, η ΕΚΟ συμμετέχει ενεργά σε σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευση του ευρύτερου κοινού για τα θέματα της οδικής ασφάλειας. Το δεκαήμερο πρόγραμμα δράσεων ξεκίνησε στην Κρήτη (3 και 4 Σεπτεμβρίου), με το καραβάνι κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών να περνά από Χανιά, Ρέθυμνο, Σπήλι, Αγία Γαλήνη, Κόκκινο Πύργο, Μοίρες, Καλαμάκι και Αρχάνες, για να καταλήξει στο λιμάνι του Ηρακλείου, μεταφέροντας το μήνυμα οδικής ασφάλειας σε ένα νησί το οποίο κάθε χρόνο πληρώνει βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο. Αύριο, 8 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Προέδρου της FIA, Ζαν Τοντ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο περιστύλιο του Ζαππείου, στην οποία θα προβληθούν μηνύματα οδικής ασφάλειας από Έλληνες Ολυμπιονίκες, ενώ θα γίνει προσομοίωση σύγκρουσης και απεγκλωβισμού τραυματία.

Επισημαίνεται ότι, κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας, ενώ επιπρόσθετα μέτρα προστασίας θα ληφθούν στα σημεία δραστηριότητας της ΕΚΟ, για την ασφάλεια όλων των επισκεπτών.

Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις εκκινεί και πάλι για να γράψει μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του και η ΕΚΟ παραμένει στην πρώτη γραμμή, καλωσορίζοντας το «Ράλλυ των Θεών» στο σπίτι του!

Επόμενο άρθρο »

VOGE MOTO CLUB HELLAS

« Προηγούμενο άρθρο

BMW Motorrad Vision AMBY και BMW i Vision AMBY

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα