• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Έπρεπε να χρησιμοποιώ ολόκληρο το πόδι μου
Για να αλλάξω ταχύτητα
Νέα 14/09/2021 - 19:12

Οι ελπίδες του Jack Miller την Κυριακή να γίνει η δεύτερη Ducati στο βάθρο, δίπλα στον νικητή Francesco Bagnaia, εξανεμίστηκαν από ένα τεχνικό πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων της Ducati του. Ο Αυστραλός αναβάτης, που ξεκίνησε τον αγώνα δίπλα στον Bagnaia, έμεινε πίσω από τον Marquez στην πρώτη στροφή, αλλά κρατήθηκε στην τρίτη θέση για 10 από τους 23 γύρους. Καθώς όμως πάλευε με το κιβώτιο ταχυτήτων και έχανε την γραμμή του, ο Miller έχασε θέσεις από τον Joan Mir και τον Aleix Espargaro, για να τερματίσει τελικά πέμπτος. 

"Ήθελα περισσότερα, θα ήθελα πολύ να τερματίσω στο βάθρο", δήλωσε ο Miller. "Eίχα κάποια θέματα με το πόδι μου και τις αλλαγές ταχυτήτων. Ένιωθα τον λεβιέ δύσκολα και έκανα κάποια λάθη στις αλλαγές".

"Ως εκ τούτου, βγήκα εκτός στην τελευταία στροφή και συνέχιζα να βγαίνω εκτός γραμμής στην πρώτη στροφή. Οπότε πρέπει να αναλύσουμε ποιό ήταν το πρόβλημα, γιατί ζορίστηκα πολύ και πρακτικά έπρεπε να χρησιμοποιώ ολόκληρο το πόδι μου για να αλλαξω ταχύτητα. Ήταν πολύ περίεργο. Τέλος πάντων, τα ελαστικά δούλεψαν πολύ καλά, ένιωθα άνετα πάνω στην μοτοσυκλέτα, αλλά δεν ήταν η μέρα μου".

Ο Bagnaia ήταν η τρίτη Ducati που κατάφερε να κερδίσει φέτος, μετά τον Jack Miller και τον Jorge Martin. 

"Eίμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν", ανέφερε ο Miller. "Έχει δείξει πολλές φορές ότι έχει την ταχύτητα και, χωρίς την πτώση στο Mugello, πιστεύω θα τα είχε καταφέρει εκεί. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερε εδώ, δεν νομίζω να το περίμενε να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, ακούγοντας τα σχόλιά του και μιλώντας του πριν τον αγώνα. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, πολύ χαρούμενος για την ομάδα. Έχουμε πετύχει και οι δύο νίκες μέχρι τώρα, οπότε ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να τις αυξήσουμε μέχρι να τελειώσει η χρονιά".

Η επόμενη ευκαιρία τους θα είναι την Κυριακή στο Misano.

"Περιμένω ότι ο Pecco θα είναι γρήγορος, είναι πάντα γρήγορος εκεί. Θα δούμε. Νιώθω καλά πηγαίνοντας εκεί, η μοτοσυκλέτα δουλεύει πολύ καλά φέτος, οπότε ανυπομονώ να φτάσουμε στον, ας πούμε, εντός έδρας αγώνα της Ducati".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Η νίκη στην Aragon μου δίνει στην σωστή ενέργεια για το Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Δεν ήταν καταστροφή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα