• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 ΕΔ3
Πρώτος ο Andrea Migno στον τελευταίο γύρο - Κόκκινες σημαίες 2 λεπτά πριν το τέλος
Νέα 18/09/2021 - 11:29

Με ένα συναρπαστικό session έκλεισαν οι ΕΔ της Moto3. Στα αρχικά στάδια, με τους αναβάτες να καταγράφουν τους πρώτους τους χρόνους, στην κορυφή βρέθηκε ο Niccolo Antonelli στο 9ο λεπτό και παρέμεινε εκεί σχεδόν μέχρι το τέλος.

Το τελευταίο δεκάλεπτο, οι αναβάτες ανασυντάχθηκαν και ξεκίνησαν τις τελευταίες τους επιθέσεις, στοχεύοντας σε μια είσοδο στην πρώτη 14αδα που οδηγεί απευθείας στις ΚΑΤ2. Σύντομα, ο Dennis Foggia, που είχε κυριαρχήσει τόσο στις ΕΔ1 όσο και στις ΕΔ2, ανέβηκε στην πρώτη θέση. Η πίεση που έβαζαν οι αναβάτες το τελευταίο πεντάλεπτο φαίνεται και από τον αριθμό των αναβατών που υπερέβησαν το όριο. Ο Adrian Fernandez έπεσε στην 8η στροφή, ενώ μέσα στο επόμενο λεπτό τόσο ο Darryn Binder (ο οποίος  βρισκόταν εκτός των πρώτων 14ων θέσεων) όσο και ο John McPhee, είχαν πτώση στην 5η και 8η στροφή αντίστοιχα.

Δύο λεπτά και πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Alberto Surra χτύπησε από πίσω τον Yuni Kunii, με αποτέλεσμα την πτώση του Surra στην 11η στροφή. Οι κόκκινες σημαίες άρχισαν να ανεμίζουν και το session σταμάτησε. Ο Surra είχε τις αισθήσεις του, όπως ενημερωθήκαμε.

Το session ξεκίνησε και πάλι και όλοι οι αναβάτες πρόλαβαν οριακά να καταγράψουν μόλις έναν γύρο, έναν γύρο που έφερε πολλές ανακατατάξεις. Στην κορυφή πέρασε ο Andrea Migno (1¨41.680), σπάζοντας την κυριαρχία του Foggia που έμεινε δεύτερος (1:41.865). Την τριάδα συμπλήρωσε ο Pedro Acosta (1¨41.909).

Ο Niccolo Antonelli που είναι γρήγορος όλο το Σαββατοκύριακο πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Sergio Garcia. Ο Jaume Masia ήταν έκτος με τον Romano Fenati έβδομο. Ο Darryn Binder κατάφερε στον τελευταίο γύρο να πάρει την όγδοη θέση, καθώς οι μηχανικοί του πρόλαβαν να επισκευάσουν την μοτοσυκλέτα του κατά την διακοπή. Ο Izan Guevara πήρε την ένατη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Xavier Artigas.

Oι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν στις ΚΑΤ2 πληρώθηκαν από τους Stefano Nepa, Elia Bartolini, Ayumu Sasaki και Kaito Toba.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Τα αποτελέσματα στο τέλος του 2022 θα δείξουν αν μου ταιριάζει η Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα