• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto2 ΕΔ3
Με δύο δέκατα διαφορά πρώτος ο Raul Fernandez
Νέα 18/09/2021 - 13:19

Με τις καιρικές συνθήκες να επιτρέπουν το πρώτο στεγνό session της Moto2, οι αναβάτες βγήκαν στην πίστα βελτιώνοντας τους χρόνους τους και προσπαθώντας να κερδίσουν μια θέση απευθείας στις ΚΑΤ2.

Με τους πρώτους χρόνους να καταγράφονται, ο Sam Lowes βρέθηκε στην κορυφή στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με χρόνο 1:37.295, μένοντας εκεί μέχρι σχεδόν το τέλος. Στις τελευταίες επιθέσεις, o νικητής του αγώνα της Aragon, Raul Fernandez, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, με χρόνο 1:37.012. Στην δεύτερη θέση ανέβηκε ο Augusto Fernandez με χρόνο 1:37.207, με τον Remy Gardner να συμπληρώνει την τριάδα (1:37.245).

O Sam Lowes έμεινε τελικά στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Marcel Schrotter, σε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο Xavi Vierge έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του ήταν ο Marco Bezzechi που ήταν ο ταχύτερος στις ΕΔ2 χθες. 

O Stefano Manzi βρέθηκε στην όγδοη θέση, μπροστά από τον Aron Canet, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Fabio Di Giannantonio. Στις υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 βρέθηκαν οι Jorge Navarro, Ai Ogura, Somkiat Chantra και Niccolo Bulega. 

Ο Jake Dixon είχε πτώση λίγο πριν το τέλος και ενώ βρισκόταν μέσα στις θέσεις που οδηγούν στις ΚΑΤ2 και τελικά περιορίστηκε στην 15η θέση, μετά τις τελευταίες επιθέσεις των αναβατών. Δύο πτώσεις είχε ο Albert Arenas που πήρε την 21η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto3 ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα