• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 ΚΑΤ
Pole position για τον Romano Fenati
Νέα 18/09/2021 - 14:34

Στις ΚΑΤ1 βρέθηκαν πολλά μεγάλα ονόματα της Μοτο3, παλεύοντας για τις 4 πρώτες θέσεις που οδηγούν στις ΚΑΤ2, Ο John McPhee ήταν ένας από αυτούς, αλλά μια πτώση στην ένατη στροφή, 9 λεπτά πριν το τέλος του στέρησε την ευκαιρία, καθώς οι μηχανικοί του δεν κατάφεραν να επισκευάσουν αρκετά γρήγορα την μοτοσυκλέτα του ώστε να ξαναβγει στην πίστα και θα ξεκινήσει τον αγώνα αύριο από την 19η θέση. Στην ίδια μοίρα βρέθηκε και ο Tatsuki Suzuki που έπεσε στην 13η στροφή 7 λεπτά πριν το τέλος πριν προλάβει να καταγράψει χρόνο. Τελικά από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Carlos Tatay, Matteo Bertelle, Ricardo Rossi και Ryusei Yamanaka.

Στις ΚΑΤ2, ο Andrea Migno βρέθηκε γρήγορα στην κορυφή, με χρόνο 1:42.099, αλλά μόλις 3 λεπτά αργότερα, ο Dennis Foggia πέρασε μπροστά με 1:42.013. Κατά τις τελευταίες επιθέσεις, ο Niccolo Antonelli έκανε έναν εκπληκτικό γύρο και πήγαινε για μια σίγουρη pole position, αλλά ένα λάθος στην έξοδο της στροφής τον άφησε τελικά ελάχιστα πίσω από τον Foggia, με χρόνο 1:42.020. 

Με την καρό σημαία να έχει βγει, η pole position του Foggia έμοιαζε διασφαλισμένη, όμως στον τελευταίο του γύρο, ο Romano Fenati έκανε έναν τρομερό γύρο σε 1:41.756 παίρνοντας την pole position μέσα από τα χέρια του Foggia, ο οποίος θα ξεκινήσει δεύτερος αύριο με τον Antonelli στο πλευρό τους να κάνει ένα ιταλικό 1-2-3.

Ο Andrea Migno θα ξεκινήσει τελικά τέταρτος, ενώ δίπλα του στo grid θα είναι οι Jaume Masia και Xavier Artigas. Στην τρίτη σειρά θα βρεθούν οι Ricardo Rossi, Elia Bartolini και Pedro Acosta. ενώ ο βασικός αντίπαλος του Acosta, Sergio Garcia θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση της τέταρτης σειράς του grid, πίσω από τους Carlos Tatay και Stefano Nepa.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα