• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli: Ο τραυματισμός;
Χρειάζεται ακόμα 2-3 μήνες παρακολούθηση
Νέα 24/09/2021 - 14:49

O Franco Morbidelli ολοκλήρωσε το τεστ του Misano στην 17η θέση, με χρόνο 1:32.984 και δύο πτώσεις. Η επιστροφή του μετά τον τραυματισμό έληξε με μια μέρα όπου ο κύριος σκοπός του ήταν να βελτιώσει την αίσθησή του πάνω στην M1 του 2021, με την οποία άρχισε να γνωρίζεται το Σαββατοκύριακο του αγώνα. 

"Νιώθω αρκετά καλά, είμαι λίγο κουρασμένος, ειδικά το πόδι μου είναι λίγο πρησμένο, αλλά δεν πειράζει", δήλωσε ο Morbidelli. "Έπεσα δύο φορές και το πόδι μου αντέδρασε καλά. Δεν είχα επιπλοκές μετά τις πτώσεις. Είμαι ευγνώμων για αυτό. Την πρώτη μέρα δοκίμασα τα νέα specs και ένιωσα καλά. Την δεύτερη μέρα δοκίμασα να βελτιώσω την αίσθηση πάνω στην μοτοσυκλέτα του 2021, να προσπαθήσω να αισθάνομαι καλύτερα και να δω τι χρειάζεται να βελτιώσω".

Ακούμε από τον Marquez ότι αντιμετωπίζει τα πράγματα ήρεμα και δεν κάνει πολλά σχόλια για τα τεστ, λόγω της φυσικής του κατάστασης. Εσένα το πρόβλημα βρίσκεται στο πόδι, το οποίο είναι διαφορετικό. Εμπιστεύεσαι το κριτήριο σου για να δώσεις σχόλια τώρα ή όχι; Ποιό είναι το πλάνο σου για να ανακάμψεις;

"Σίγουρα η φυσική μου κατάσταση δεν ήταν ιδανική για το τεστ, αλλά προσπαθώ να δίνω σχόλια και την συνεισφορά μου αν αυτό χρειάζεται. Προφανώς τους είπα να λάβουν υπόψη τους την φυσική μου κατάσταση, τα χιλιόμετρα πάνω στις δύο μοτοσυκλέτες, του 2021 και του 2022 και γενικά. Αν πρέπει, προσπαθώ να εκφράσω τις αισθήσεις μου. Το πλάνο είναι να συνεχίσω να αναρρώνω. Είμαστε σίγουρα συγκεντρωμένοι σε αυτό. Απ'ότι καταλαβαίνω δεν γίνεται να χάσεις την συγκέντρωσή σου όταν αναρρώνεις, γιατί αυτός είναι ένας τραυματισμός που χρειάζεται παρακολούθηση τους πρώτους 5-6 μήνες, οπότε θα συνεχίσουμε να έχουμε το νου μας για 2-3 μήνες. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την φυσική μου κατάσταση, η οποία αυτή την στιγμή δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Αλλά θα βελτιωθούμε για την Αμερική ".

Πού έπεσες; Τί συνέβη;

"Έπεσα στην 15η και στην 6η στροφή. Και οι δύο πτώσεις ήταν από το μπροστινό".

Πέντε μέρες στην πίστα μετά από πολύ καιρό. Τρεις μέρες του αγώνα και δύο για τα τεστ. Ήταν όπως το περίμενες, περισσότερο λιγότερο δύσκολο;

"Απο άποψη φυσικής κατάστασης ήταν δύσκολο αλλά υποφερτό. Το πιο ζόρικο ήταν το πόδι, αλλά δεν ένιωθα τον πόνο στο υπόλοιπο σώμα μου, ίσως επειδή το Misano είναι μια πίστα που ξέρω. Το πιο δύσκολο να διαχειριστώ ήταν το πόδι. Τεχνικά βέβαια το να ανεβαίνεις σε μια καινούρια μοτοσυκλέτα, με μια καινούρια ομάδα και να αγωνίζεσαι κατευθείαν σε Grand Prix είναι πρόκληση και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα αξιοπρεπώς, κυρίως με τον τραυματισμό. Επίσης έπρεπε να δουλέψουμε αυτές τις δύο μέρες στο τεστ, αλλά έπρεπε να πιέσω για να καταλάβω τι θέλω από την μοτοσυκλέτα. Οπότε είμαι χαρούμενος και δεν περίμενα τίποτα περισσότερο ούτε τίποτα λιγότερο. Δεν είχα προσδοκίες ".

 

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Jerez ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

Οι ομάδες της Moto3 και της Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα