• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin: MotoGP ΕΔ2
Κυρίαρχος ο Marc Marquez
Νέα 01/10/2021 - 23:42

Με την πίστα να είναι στεγνή και να υπάρχει πρόβλεψη για πιθανή βροχή αύριο, οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν στην πίστα προσπαθώντας να βρεθούν μέσα στην πρώτη δεκάδα, ώστε να αποκτήσουν μια θέση απευθείας στις ΚΑΤ2 αν οι καιρικές συνθήκες αύριο χειροτερέψουν.

Ο Marc Marquez για άλλη μια φορά έδειξε από την αρχή την πρόθεση και την ικανότητά του να βρεθεί στην κορυφή στην COTA και στο 12ο λεπτό ανέβηκε στην πρώτη θέση μετά από μερικές αλλαγές. Εκεί παρέμεινε σχεδόν μέχρι το τέλος, όπου οι αναβάτες έβαλαν μαλακά ελαστικά και ξεκίνησαν τις επιθέσεις τους το τελευταίο πεντάλεπτο, Ο Francesco Bagnaia ήταν ο πρώτος που κατάφερε να κλέψει την πρώτη θέση στο 39ο λεπτό για να την χάσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα από τον Takaaki Nakagami. H πίεση που έβαλαν οι αναβάτες στα τελευταία λεπτά φαίνεται και από τις τρεις πτώσεις που σημειώθηκαν το τελευταίο δεκάλεπτο (Iker Lecuona, Aleix Espargaro και Miguel Oliveira). 

O Fabio Quartararo (που ήταν 15ος στο βρεγμένο το πρωί) έδειξε τι μπορεί να κάνει στο στεγνό και ανέβηκε στην πρώτη θέση στο 43ο λεπτό. Όμως ένας μαινόμενος Marc Marquez κατάφερε ένα λεπτό πριν το τέλος να κάνει χρόνο 2¨04.164 και να κατακτήσει την πρώτη θέση και των ΕΔ2. Ο Jack Miller στον τελευταίο του γύρο κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση με χρόνο 2¨04.179, μόλις 0,015 δευτερόλεπτα πίσω από τον Marquez, αφήνοντας τον Quartararo τρίτο (2¨04.366).

Ο Pol Espargaro είχε ένα καλό session στην 4η θέση με τον Takaaki Nakagami να παίρνει τελικά την πέμπτη θέση. Ο Francesco Bagnaia, παρά την πρώτη θέση που κατείχε για λίγο τελείωσε τις ΕΔ2 στην 6η θέση, μπροστά από τον Jorge Martin. O ομόσταυλος του Martin, Johann Zarco έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του ήταν ο Alex Rins. Την δεκάδα συμπλήρωσε, στο τέλος, ο Enea Bastianini. 

O Andrea Dovizioso είχε ένα καλό session, βρέθηκε για λίγο στην δεκάδα αλλά τελικά πήρε την 14η θέση, μπροστά από τον Franco Morbidelli. O Valentino Rossi ήταν 17ος.

 

Επόμενο άρθρο »

Austin: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα