• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Portimao Δεύτερος αγώνας
Νίκη για τον Jonathan Rea, πτώση για τον Toprak Razgatlioglu
Νέα 03/10/2021 - 21:11

Μια αντιστροφή του πρώτου αγώνα παρατηρήσαμε στον δεύτερο, με τον Jonathan Rea να παίρνει την νίκη και τον Toprak Razgatlioglu να πέφτει και να εγκαταλείπει τον αγώνα. 

Ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω τεχνικού προβλήματος και η διάρκεια του μειώθηκε από 20 σε 19 γύρους. Ο Jonathan Rea ξεκίνησε δυναμικά από την δέκατη θέση και ήταν δεύτερος στο τέλος του πρώτου γύρου, με τον Toprak Razgatlioglu να είναι τρίτος. 

Στον δεύτερο γύρο, ο Rea έκανε την κίνησή του και πέρασε τον Scott Redding παίρνοντας την πρώτη θέση. Οι τρεις αναβάτες πάλεψαν μέχρι τον 10ο γύρο, όπου ένα λάθος του Redding τον άφησε πιο πίσω, με τον Razgatlioglu να είναι δεύτερος. Στο τέλος του δέκατου γύρου, ο Razgatlioglu έπεσε στην 15η στροφή (όπου είχε πέσει και ο Rea στον πρώτο αγώνα) και εγκατέλειψε τον αγώνα. 

Ο Rea κατάφερε να κερδίσει και να κλείσει με ωραίο τρόπο ένα κακό Σαββατοκύριακο όπου είχε δύο πτώσεις, με τον Scott Redding να παίρνει την δεύτερη θέση. Η τελευταία θέση του βάθρου κρίθηκε μετά από τρομερή μάχη μεταξυ του Loris Baz και του Alvaro Bautista, η οποία έληξε όταν οι δύο αναβάτες είχαν επαφή στον 18ο γύρο, με αποτέλεσμα ο Bautista να πέσει και να εγκαταλείψει τον αγώνα. 

Ο Andrea Locatelli τερμάτισε τέταρτος, μπροστά από τον Garrett Gerloff και τον νικητή του αγώνα της superpole, Michael Van Der Mark. O Leon Haslam ήταν η κορυφαία Honda στην όγδοη θέση, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Axel Bassani και Eugene Laverty. 

Επόμενο άρθρο »

Austin: Moto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα