• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απαγόρευση συμμετοχής σε δύο αγώνες για τον Deniz Öncu
Λόγω της πρόκλησης του ατυχήματος στον αγώνα
Νέα 04/10/2021 - 14:37

Ο αναβάτης της Moto3, Deniz Öncu, έλαβε ποινή μη συμμετοχής στα επόμενα δύο Grand Prix λόγω του ατυχήματος βίου συνέβη στην πίσω ευθεία της COTA κατά την διάρκεια του αγώνα της Moto3 χθες. 

Θεωρήθηκε ότι ο αναβάτης της Tech3 μπήκε στην γραμμή του Jeremy Alcoba καθώς οι δυό τους πάλευαν για την πέμπτη θέση κατά το δεύτερο μέρος του αγώνα, μετά την πρώτη κόκκινη σημαία που προκλήθηκε από την πτώση του Filip Salac. 

Το περιστατικό μεταξύ Öncu και Alcoba πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις με τον Alcoba να πέφτει και την μοτοσυκλέτα του να λειτουργεί ως ράμπα για τους Andrea Migno και Pedro Acosta οι οποίοι ήταν πολύ κοντά για να αποφύγουν την πεσμένη μοτοσυκλέτα. Οι τρεις αναβάτες ήταν πολύ τυχεροί καθώς ξέφυγαν χωρίς τραυματισμούς, αλλά το περιστατικό προκάλεσε την διακοπή του αγώνα. 

Το συμβάν εξετάστηκε από τους αρμόδιους, οι οποίοι έφτασαν στην απόφαση ότι ο Öncu "προκάλεσε το περιστατικό μπαίνοντας στην γραμμή άλλου αναβάτη" και κρίθηκε ως "ανεύθυνη οδήγηση που προκάλεσε κίνδυνο για άλλους διαγωνιζόμενους", με αποτέλεσμα ο Τούρκος αναβάτης να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στα Grand Prix του Misano και του Portimao. 

Επόμενο άρθρο »

MOTOGPWORLD PADDOCK 15 Η ανάλυση! (Video)

« Προηγούμενο άρθρο

Τρίτη συνεχόμενη παρουσία στο βάθρο για τον Pecco Bagnaia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα