• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Max Biaggi: Η κληρονομιά του Agostini δείχνει ότι το ταλέντο είναι βασικό
Γονάτισε μπροστά στον Ago!!!
Νέα 12/10/2021 - 20:24

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλτης εφημερίδας Gazzetta dello Sport, ο Max Biaggi συναντήθηκε με τον Giacomo Agostini. Εκεί ο Max έπεσε στα πόδια του 15 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή και έπειτα ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook το εξής μήνυμα. 

Γεια σας παιδιά, 

Χθες, μαζί με τον τρομερό Giacomo Agostini, παρακολούθησα το φεστιβάλ των σπορ που οργανώθηκε από την Gazzetta dello Sport στο Trento. Ήταν μια όμορφη ώρα, που οργανώθηκε από τον Paolo Ianeri και την Rachele Sangiuliano.Με αυτούς που μπόρεσαν να είναι μαζί μας, είχαμε την χαρά να μοιραστούμε κάποιες αναμνήσεις, ενώ με εσάς σήμερα χαίρομαι να επισημάνω μια σειρά σκέψεων που εκφράστηκαν χθες. Πρακτικά, χθες η Rachele με ρώτησε αν θυμάμαι τον αριθμό των αγώνων στους οποίους συμμετείχα και απάντησα ότι ειλικρινά δεν θυμάμαι καθόλου, αλλά θυμάμαι την ταχύτητα που είχα σε διάφορες στροφές σε κάθε πίστα. Επιπροσθέτως, στο ξεκίνημα κάθε Σαββατοκύριακου, συνήθιζα να κρατάω σημειώσεις για κάθε πίστα, τις οποίες ξαναδιάβαζα και ενσωμάτωνα πριν από κάθε session. Σε σχέση με αυτό, ο Giacomo είπε ότι σχεδίαζε τις διάφορες πίστες στις οποίες αγωνιζόταν και έγραφε τις ταχύτητες που χρησιμοποιούσε. Πέρα από αυτό, σε αυτά τα φύλλα χαρτί έγραφε όλες τις αλλαγές που γίνονταν στην μοτοσυκλέτα. Σήμερα οι αναβάτες είναι μυημένοι στον επαγγελματισμό από την παιδική τους ηλικία και συχνά βρίσκονται κοντά στους μεγάλους αθλητές του παρελθόντος, το οποίο είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα, αλλά δεν ακολουθούν όλοι τον δρόμο που χαράχτηκε για αυτούς και πολλοί το χάνουν στην πορεία! Προφανώς οι λόγοι που γίνεται αυτό είναι συχνά πολλοί, καθώς σήμερα το να είσαι νέος μοιάζει εύκολο, αλλά δεν είναι καθόλου! Σίγουρα η κληρονομιά του Ago ειναι εδώ για να δείξει ότι το ταλέντο είναι βασικό, αλλά αν δεν υπάρχει πειθαρχία και μέθοδος αυτό χάνεται και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί αναβάτες, παρόλο που είναι πολύ δυνατοί, δεν έχουν πετύχει τα αποτελέσματα που τους άξιζαν. Η μέθοδος και η πειθαρχία είναι τα υλικά που χρειάζονται για να πετύχεις στη ζωή, αυτό προσπαθώ να διδάξω στα παιδιά μου. Εσείς πιστεύετε ότι το ταλέντο είναι αρκετό για να κερδίσεις ή θεωρείτε ότι για να γίνει κάποιος πρωταθλητής το ταλέντο από μόνο του δεν είναι αρκετό;

Στη διάρκεια του φεστιβάλ ο Max Biaggi γονάτισε μπροστά στον Giacomo Agostini, για να του δείξει το σεβασμό που έχει στο πρόσωπό του! 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Το πόστερ του 2ου Αγώνα του Μιζάνο

« Προηγούμενο άρθρο

O Kevin Schwantz αναφερόμενος στον Marc Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα