• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Andrea Migno, 1-2 για την Rivacold Snipers Honda
Νέα 22/10/2021 - 11:10

Με την πίστα να είναι βρεγμένη και αυτές οι συνθήκες να αναμένεται να μας συνοδεύσουν όλη την μέρα, οι αναβάτες της Moto3 βγήκαν στην πίστα του Misano μετά από 2 εβδομάδες απουσίας για τις ΕΔ1.

O Andrea Migno κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ1 στον τελευταίο του γύρο, ένα λεπτό πριν το τέλος, παιρνόντας τον ομόσταυλό του, Alberto Surra, με χρόνο 1:52.529. Αμέσως μετά την επίτευξη αυτού του χρόνου, ο Migno έπεσε στην τρίτη στριφή, χωρίς όμως κάποιος να καταφέρει να απειλήσει τον χρόνο του σε ένα session όπου οι αναβάτες της Moto3 είχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Ο Alberto Surra ήταν σχεδόν 3 δέκατα πίσω του, με χρόνο 1:52.807 κάνοντας το 1-2 για την Rivacold Snipers Team, ενώ τρίτος ήταν ο Filip Salac, 8 δέκατα πίσω από τον Migno, με χρόνο 1:53.362. Πολύ καλή αρχή έκανε ο Ινδονήσιος αναβάτης, Mario Aji, ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή ως wildcard της Honda Asia Team πήρε την τέταρτη θέση στις ΕΔ1, βάζοντας 3 Honda στην πρώτη τετράδα.

Ο νικητής του Austin, Izan Guevara, έκανε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Andi Izdihar. O Kaito Toba κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να πάρει την έβδομη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Stefano Nepa. Την δεκάδα έκλεισαν οι Lorenzo Fellon και Niccolo Antonelli.

Το πρωινό της Παρασκευής δεν πήγε καλά για τους δύο διεκδικητές του τίτλου, καθώς ο Pedro Acosta είχε πτώση στην έκτη στροφή, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό, και πήρε τελικά την 15η θέση, ενώ ο Dennis Foggia ήταν μόλις 17ος. 

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ευχαριστώ τους οπαδούς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα