• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: MotoGP ΕΔ2
Ταχύτερος ο Jack Miller, 1-2 στους συνδυασμένους για την Ducati
Νέα 22/10/2021 - 16:32

Με τον ήλιο να κάνει την εμφάνισή του και την πίστα να αρχίζει να στεγνώνει (όχι αρκετά γρήγορα όμως ώστε να δημιουργηθεί μια στεγνή γραμμή), οι αναβάτες των MotoGP έκαναν την επίθεσή τους, γνωρίζοντας ότι αν αύριο βρέχει οι ΕΔ2 θα καθορίσουν ποιοί θα πάνε απευθείας στις ΚΑΤ2, κάτι υπερβολικά σημαντικό για τα MotoGP.

Με όλους τους αναβάτες να βελτιώνουν τους χρόνους τους, ήταν ο Iker Lecuona που ανέβηκε πρώτος στην κορυφή στο 4ο λεπτό, αλλά δύο λεπτά μετά, ο Fabio Quartararo και αμέσως μετά (2 δευτερόλεπτα αργότερα) ο Jack Miller πέρασαν μπροστά, με τον Αυστραλό αναβάτη να κρατάει την πρώτη θέση μέχρι το τέλος, βελτιώνοντας σταδιακά τον χρόνο του σε 1:41.305. O Johann Zarco κρατιόταν στην δεύτερη θέση των συνδυασμένων με τον πρωινό του χρόνο και κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να πάρει και την δεύτερη θέση στις ΕΔ2, ολοκληρώνοντας τον γύρο του σε 1:42.232, κερδίζοντας πάνω από ένα δέκατο σε σχέση με το πρωί. Ο Aleix Espargaro αντιμετώπιζε προβλήματα όλη την μέρα, γυρνώντας στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, όμως ένας εκπληκτικός τελευταίος γύρος έκανε την δουλειά του, και με χρόνο 1:42.291, πήρε την τρίτη θέση. 

O Iker Lecuona συνέχισε την καλή του δουλειά στο βρεγμένο και πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Miguel Oliveira, που δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Ένας τρομερός τελευταίος γύρος έφερε τον Luca Marini στην έκτη θέση, με τον Lorenzo Savadori (που έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι πολύ γρήγορος σε αυτές τις συνθήκες) να ακολουθεί. 

O Francesco Bagnaia κρατήθηκε μέσα στην δεκάδα, παίρνοντας την όγδοη θέση, με τον Danilo Petrucci να είναι ένατος. Την δεκάδα έκλεισε ο Jorge Martin.

Πολλά μεγάλα ονόματα έμειναν εκτός δεκάδας. Ο περσινός πρωταθλητής, Joan Mir έκανε τον 11ο καλύτερο χρόνο, ενώ ο Marc Marquez, παρόλο που βρισκόταν μέσα στην δεκάδα για την μεγαλύτερη διάρκεια του session, τελικά τερμάτισε 14ος. Ο πρώτος στο πρωτάθλημα, Fabio Quartararo δείχνει να δυσκολεύεται πολύ αυτό το Σαββατοκύριακο παίρνοντας την 16η θέση, με τον ομόσταυλό του, Franco Morbidelli να είναι 20ος. Ο Maverick Viñales ήταν 21ος, ενώ ο Valentino Rossi 22ος. Αν προσθέσουμε και τους Alex Rins (15ος), Brad Binder (17ος) και Andrea Dovizioso (24ος) έχουμε 9 νικητές αγώνων εκτός δεκάδας!

Επόμενο άρθρο »

Misano: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα