• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Δεν έχω καλή σχέση με τον Rossi
Αλλά του αξίζει σεβασμός
Νέα 23/10/2021 - 21:55

Ο αγώνας του Misano είναι το σημείο που όλοι θα αποχαιρετήσουν τον Valentino Rossi, καθώς θα είναι ο τελευταίος του αγώνας επί ιταλικού εδάφους. Πολλοί άνθρωποι από τον χώρο των MotoGP έχουν τοποθετηθεί πάνω στο θέμα, μηχανικοί, δημοσιογράφοι, μάνατζερ και αναβάτες.

Ένας από αυτούς είναι και ο Marc Marquez, ο οποίος κατά την συνέντευξη της Παρασκευής μίλησε για έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της καριέρας του μέχρι τώρα. 

"Θα είναι σίγουρα ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο για αυτόν", ανέφερε ο 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. "Ο Valentino έχει κάνει κάτι το μοναδικό για τον κόσμο των αγώνων και δεν νομίζω ότι κανένας άλλος θα μπορέσει να το επαναλάβει. Όπως ξέρουμε υπάρχουν πολλοί αναβάτες που έχουν δώσει πολλά στο σπορ, έχουν κερδίσει αγώνες, αλλά εκτός από αυτά ο Valentino έχει καταφέρει να τραβήξει πολλούς ανθρώπους στο σπορ".

"Αυτός και εγώ έχουμε υπάρξει άμεσοι αντίπαλοι στο παρελθόν. Δεν έχω καλή σχέση μαζί του τώρα και το παραδέχομαι αυτό χωρίς πρόβλημα. Αλλά του αξίζει σεβασμός για όσα έχει κάνει. Είμαι πεπεισμένος ότι, ακόμα και χωρίς αυτόν στην πίστα το 2022, το κίτρινο δεν θα εξαφανιστεί από τις κερκίδες. Πιθανόν να υπάρχει λιγότερο αλλά δεν θα εξαφανιστεί και ίσως να υπάρχει σε μεγάλα κομμάτια, ίσως περισσότερο από το μισό".

 

Επόμενο άρθρο »

Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια, ο Marco Simoncelli έφυγε από κοντά μας

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Υποσυνείδητα δεν πίεσα στο δεύτερο κομμάτι της πίστας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα