• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Οδηγώ το δικό μου πρωτάθλημα
Δεν τον ενδιαφέρει να πάρει την τέταρτη θέση
Νέα 27/10/2021 - 15:33

Μετά τις διαδοχικές νίκες στην COTA και το Misano, ο Marc Marquez βρίσκεται σε απόσταση δέκα βαθμών από τον Johann Zarco για την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, αν και ο αναβάτης της Repsol Honda επικεντρώνεται περισσότερο στο "να οδηγήσω το δικό μου πρωτάθλημα".

Παρά το γεγονός ότι έχασε τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν, όντας λιγότερο από 100% έτοιμος σωματικά για κάθε αγώνα στον οποίο συμμετείχε και υπέστη πολλές πτώσεις σε μια δύσκολη Honda RC213V, ο Marquez βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από τον Johann Zarco στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας- επτά πίσω από τον Jack Miller στην πέμπτη θέση.

Αν και είναι δύσκολο, ο Marquez έχει ακόμα την ευκαιρία να πάρει την τρίτη θέση από τον Joan MIr, ο οποίος όπως και ο Miller έπεσε στο Misano ενώ ο Marquez πήρε την νίκη.

Ο αναβάτης της Repsol Honda είναι 33 βαθμούς πίσω από τον Ισπανό συμπατριώτη του, οπότε αν και δεν είναι πιθανό, δεν είναι ούτε αδύνατο.

Όλα αυτά προέκυψαν λόγω της πολύ βελτιωμένης φόρμας του Marquez στους πρόσφατους αγώνες - δεν έχει τερματίσει εκτός της πρώτης τετράδας μετά το Silverstone.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Marquez δεν έχει αλλάξει τη νοοτροπία του προχωρώντας στους δύο τελευταίους γύρους, αντ 'αυτού επικεντρώνεται στο "οδηγώ το δικό μου πρωτάθλημα" καθώς προετοιμάζεται να παλέψει για το πρωτάθλημα το 2022.

Ερωτηθείς εάν το να τερματίσει τέταρτος θα ήταν κάποιο είδος νίκης δεδομένης της χρονιάς που είχε, ο Marquez είπε: "Μόνο για τον εαυτό μου, οδηγώ το δικό μου πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει από την Αυστρία ως εδώ. Από την Αυστρία ως εδώ όσον αφορά τους βαθμούς δεν είμαι μακριά από τους καλύτερους αναβάτες".

"Είναι απλώς ένας στόχος μέσα στην ομάδα και το μυαλό μου να έχω κίνητρο και να προετοιμαστώ καλά για τη σεζόν του 2022. Είναι αυτό που είπα στο καλοκαιρινό διάλειμμα, φαίνεται ότι το επαναλαμβάνω πολλές φορές, δεν νιώθω άνετα στη μοτοσυκλέτα, αλλά βήμα-βήμα νιώθω όλο και καλύτερα και ολη φυσική μου κατάσταση βελτιώνεται".


"Μόλις λοιπόν βελτιωθεί η φυσική κατάσταση, τότε έρχονται τα αποτελέσματα. Επίσης, το HRC λειτουργεί με πολύ καλό τρόπο. Εγώ και ο Pol οδηγούμε Honda διαφορετικών προδιαγραφών και εδώ (στο Misano) δούλεψε καλά".

"Το δεύτερο μέρος αυτής της σεζόν έχει να κάνει με την προσπάθειά μας να προετοιμαστούμε καλά για τη σεζόν του 2022".

Επόμενο άρθρο »

Ίσως και δεύτερο χειρουργείο φέτος για τον Martin

« Προηγούμενο άρθρο

Brad Binder: Ήταν ένα πανηλίθιο λάθος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα