• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Ήμουν σταθερός σε όλο τον αγώνα
Με βοήθησε να ξαναχτίσω αυτοπεποίθηση
Νέα 28/10/2021 - 21:04

Μετά από πέντε δύσκολους αγώνες MotoGP, ο αναβάτης της Pramac Ducati, Johann Zarco, απόλαυσε μια τόσο αναγκαία επιστροφή στην πρώτη δεκάδα του Emilia-Romagna Grand Prix.

Ο Zarco, ο οποίος έκανε τον δέκατο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες, κατάφερε να ανέβει πέντε θέσεις συνολικά και να τερματίσει τέσσερα δευτερόλεπτα μακριά από το βάθρο στην πέμπτη.

Παρόλο που ο αναβάτης της Pramac ήταν ελαφρώς τυχερός που κατέκτησε την πέμπτη θέση καθώς οι Miguel Oliveira, Jack Miller και Francesco Bagnaia έπεσαν ενώ βρίσκονταν άνετα μπροστά του, ήταν κάπως σαν μια επιστροφή στην αρχική φόρμα του Γάλλου αναβάτη.

Ο Zarco είχε δυσκολευτεί σε προηγούμενους γύρους λόγω arm pump, αλλά μετά από χειρουργική επέμβαση πριν από την COTA, οι δύο τελευταίοι αγώνες στο Portimao και στη Valencia θα δουν τον Zaro να αγωνίζεται για καλύτερες θέσεις, ειδικά αφού ανέκτησε  "λίγη εμπιστοσύνη" στο Misano.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήμουν πολύ σταθερός σε όλο τον αγώνα, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για μένα να ξαναχτίσω την αυτοπεποίθησή μου", ανέφερε ο Zarco.

"Σαφώς οι συνθήκες ίσως να μην ήταν οι καλύτερες γιατί είχαμε πολλές πτώσεις. Επίσης, αυτές οι πτώσεις λειτούργησαν προς όφελός μου γιατί βήμα-βήμα κέρδιζα θέσεις".

«Αλλά και η αίσθηση όταν βρισκόμου σε γκρουπ ήταν καλή, το απολάμβανα με τους άλλους αναβάτες, έκανα προσπεράσεις και, όπως είπα, ήμουν πολύ σταθερός".

"Σωματικά ένιωθα καλά, κάτι που είναι θετικό για την συνέχεια. Υπήρχαν πολλά θετικά και σημαντικά πράγματα να πάρω. Επίσης, με όρους πρωταθλήματος, ήταν μια καλή Κυριακή για μένα".

Όσον αφορά τη μάχη για την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, με δύο αγώνες να απομένουν,  δέκα βαθμοί χωρίζουν πλέον τους Zarco, Miller και Marc Maruez στο πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

Pol Espargaro: Το βάθρο ήταν σημαντικό για εμένα

« Προηγούμενο άρθρο

Ίσως και δεύτερο χειρουργείο φέτος για τον Martin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα