• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ίσως και δεύτερο χειρουργείο φέτος για τον Martin
Μετά την πτώση του στο Misano
Νέα 28/10/2021 - 20:02

Ο rookie των  MotoGP, Jorge Martin, σκέφτεται να κάνει δεύτερη χειρουργική επέμβαση αυτή τη σεζόν μετά από ένα άλλο ατύχημα στο Misano.

Ο Martin, ο οποίος είχε ήδη τρεις πτώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας των προκριματικών του Σαββάτου, έπεσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Misano αφού έχασε το μπροστινό στην πρώτη στροφή - και τα δύο ατυχήματα συνέβησαν ενώ ήταν πίσω από τον Fabio Quartararo, που στέφθηκε εκείνη την ημέρα Παγκόσμιος Πρωταθλητής.
Μέχρι την πτώση του, ο Martin βρισκόταν σε ένα γκρουπ τριών αναβατών (Alex Rins, Fabio Quartararo και ο ίδιος) που είχαν αρχίσει να πλησιάζουν τους τέσσερις πρώτους.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Martin ανέφερε: "Μέχρι την πτώση (ο αγώνας) δεν ήταν τόσο κακός. Κρατούσα τα ελαστικά για το τέλος του αγώνα".
"Σε εκείνο το σημείο του αγώνα προσπαθούσα να ακολουθήσω τον Fabio  επειδή ήταν δυνατός. Κλείναμε τη διαφορά από το μπροστινό γκρουπ, από τον Aleix και τους τέσσερις πρώτους, οπότε είναι κρίμα γιατί ένιωθα δυνατός. Aλλά ναι, έχασα το μπροστινό και ευτυχώς είμαι εντάξει γιατί ήταν μια πολύ γρήγορη πτώση".

"Είμαι χαρούμενος για το Σαββατοκύριακο γιατί σε βελτιωθήκαμε πραγματικά στο βρεγμένο και στο στεγνό μόνο με το ζέσταμα ήμουν ανταγωνιστικός".

Ο Martin παρέμεινε στην αμμοπαγίδα για μικρό χρονικό διάστημα μετά τη πτώση του και παρόλο που ο Ισπανός αισθάνεται «υπέροχα σωματικά», ένα μυϊκό πρόβλημα στο πόδι του θα μπορούσε να οδηγήσει σε χειρουργική επέμβαση ήδη αυτή την εβδομάδα.

Η πρώτη χειρουργική επέμβαση του Martin νωρίτερα φέτος ήταν μετά από ένα ατύχημα στο Portimao - τον ίδιο χώρο με τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας, αφού έσπασε το σκαφοειδές, το πρώτο μετακάρπιο στο δεξί του χέρι και τον δεξιό αστράγαλο.

"Δεν είμαι τόσο σίγουρος γιατί είχα αυτόν τον μεγάλο τραυματισμό στο Portimao, ούτως ή άλλως, σωματικά αισθάνομαι υπέροχα, αλλά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με τον ένα μυ στο πόδι μου", πρόσθεσε ο Martin.

"Δυσκολεύομαι να αλλάξω ταχύτητα μετά από δέκα γύρους, οπότε θα πάω στους γιατρούς αύριο και ίσως χειρουργηθώ αυτή την εβδομάδα, δεν ξέρω ακόμα".

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Ήμουν σταθερός σε όλο τον αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Οδηγώ το δικό μου πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα