• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha Motor Europe παρουσιάζει τον Μεγάλο Τελικό R3 bLU cRU
Νέα 05/11/2021 - 13:10

Ξεκινώντας από το 2022, η Yamaha Motor Europe είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τον Μεγάλο Τελικό (SuperFinale) Yamaha R3 bLU cRU, μια διοργάνωση αποκλειστικά για νεαρούς αναβάτες ηλικίας από 14 έως 19, ετών που θέλουν να κάνουν τη μετάβαση από τους εθνικούς στους διεθνείς αγώνες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU, το οποίο περιλαμβάνει έξι γύρους και διεξάγεται παράλληλα με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Superbike.


Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη σεζόν του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Yamaha R3 bLU cRU, όπου ο τίτλος κρίθηκε στην τελευταία στροφή του τελικού αγώνα και οι συναρπαστικές αναμετρήσεις προσέλκυσαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον, ο Μεγάλος Τελικός Yamaha R3 bLU cRU SuperFinale θα είναι μια και μοναδική διοργάνωση για τους 30 αναβάτες με τις καλύτερες επιδόσεις στους διάφορους αγώνες Κυπέλλου R3 και Challenge, τους οποίους διοργανώνουν και επιβλέπουν τα παραρτήματα της Yamaha ανά τον κόσμο.


Ο Μεγάλος Τελικός R3 bLU cRU SuperFinale, που θα διεξαχθεί σε έναν από τους τελευταίους Ευρωπαϊκούς γύρους του Πρωταθλήματος WorldSBK του 2022, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αγωνιστούν μπροστά στους μεγαλύτερους αστέρες του WorldSBK, συμπεριλαμβανομένου του Toprak Razgatlıoğlu που προηγείται μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, να τους γνωρίσουν και να μάθουν από αυτούς.


Σε αυτήν τη διοργάνωση, ο νικητής θα κερδίσει μια πλήρως υποστηριζόμενη θέση στο grid του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Yamaha R3 bLU cRU για το 2023, ένα πρωτάθλημα για αναβάτες ηλικίας από 14 έως 20 ετών, το οποίο διεξάγεται παράλληλα με τους Ευρωπαϊκούς γύρους του Πρωταθλήματος WorldSBK.


Στο Μεγάλο Τελικό R3 bLU cRU SuperFinale δεν έχουν αποκλειστικό δικαίωμα συμμετοχής αναβάτες που διαγωνίζονται σε κάποια από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις R3, καθώς η Yamaha Motor Europe στοχεύει στην επιλογή νεαρών ταλέντων από ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να εξασφαλίσει ότι η διεθνής εκπροσώπηση αντιπροσωπεύει εκείνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Yamaha R3 bLU cRU. 


Οι αναβάτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάποια από τις πολλές διοργανώσεις R3 που διεξάγονται ανά την Ευρώπη και να διαγωνιστούν για μια θέση στον Μεγάλο Τελικό Yamaha R3 bLU cRU SuperFinale για το 2022, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον διανομέα της Yamaha στη χώρα τους για λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή.


Paolo Pavesio: Διευθυντής Marketing και Motorsport, Yamaha Motor Europe

"Η ιδέα πίσω από τη διοργάνωση του Μεγάλου Τελικού R3 bLU cRU SuperFinale είναι απλή: να δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος ανάμεσα στις διάφορες εθνικές διοργανώσεις R3 και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία στο WorldSBK τη φετινή χρονιά. Οι καλύτεροι αναβάτες που αγωνίζονται στην εθνική διοργάνωση R3 θα κερδίσουν, βάσει της απόδοσής τους, δικαίωμα συμμετοχής για να λάβουν μία από τις μοτοσυκλέτες που θα διαθέσουμε για τον Μεγάλο Τελικό R3 bLU cRU SuperFinale, που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια ενός από τους τελευταίους Ευρωπαϊκούς γύρους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Superbike. Οι αναβάτες θα διαγωνιστούν με απώτερο στόχο μια πλήρως υποστηριζόμενη θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU το 2023, αλλά η διοργάνωση έχει επίσης σχεδιαστεί ως μια εμπειρία εκμάθησης.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι αναβάτες θα λαμβάνουν καθοδήγηση από το προσωπικό των αγώνων της Yamaha, ενώ θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τους Toprak Razgatlıoğlu και Andrea Locatelli, οι οποίοι θα τους προσφέρουν συμβουλές μέσα στο Σαββατοκύριακο. Παρόλο που μπορούμε να προσφέρουμε μόνο μία υποστηριζόμενη θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU για το 2023, μπορούμε να υποσχεθούμε σε κάθε αναβάτη που θα συμμετάσχει ότι θα βιώσει ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο."


Σχετικά με το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU

Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU είναι μια νέα διοργάνωση αγώνων δρόμου που έκανε το ντεμπούτο της το 2021 και προσφέρει στους νεαρούς αναβάτες την ευκαιρία να επιδείξουν τις δυνατότητές τους στην παγκόσμια σκηνή. Δημιουργήθηκε μέσω της συνεργασίας της Yamaha με την FIM Europe και την Dorna Sports, με την υποστήριξη της Japan Italy Racing, ενώ διεξάγεται παράλληλα με επιλεγμένους Ευρωπαϊκούς γύρους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Superbike. Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU μπορούν να συμμετάσχουν αναβάτες ηλικίας από 14 μέχρι 20 ετών.


Έχει σχεδιαστεί ως το ιδανικό πρώτο βήμα για νεαρούς αναβάτες που ονειρεύονται να διαγωνιστούν σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται αποκλειστικά με μοτοσυκλέτες R3 της Yamaha, και ο πρωταθλητής κερδίζει μια υποστηριζόμενη θέση στο grid του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Supersport 300 για την επόμενη σεζόν. 
Η εγγραφή για τη δεύτερη έκδοση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Yamaha R3 bLU cRU ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου και οι αναβάτες μπορούν ακόμα να εγγραφούν για τη σεζόν του 2022 κάνοντας κλικ εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα