• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto2 ΕΔ1
Remy Gardner και Raul Fernandez στο 1-2 για την ΚΤΜ
Νέα 05/11/2021 - 14:21

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η πρώτη ευκαιρία για τον Remy Gardner να κλειδώσει το πρωτάθλημα της Moto2 και ο Aυστραλός αναβάτης της ΚΤΜ δεν έχασε χρόνο, κατακτώντας την κορυφή των ΕΔ1, με χρόνο 1:43.667 και αφήνοντας δεύτερο τον ομόσταυλό του και βασικό αντίπαλό του στο πρωτάθλημα, Raul Fernandez (1:43.681). Ήταν για άλλη μια φορά οι αναβάτες της ομάδας του Aki Ajo που κατέκτησαν την κορυφή στην Moto2 (ένα θέαμα πολύ γνώριμο το 2021). Τρίτος ήταν ο Aron Canet, με χρόνο 1:43.798.

O Celestino Vietti, έρχεται από το καλυτερό του αποτέλεσμα στην Moto2 (4η θέση στο Misano) και έκανε επίσης τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στις ΕΔ1,μπροστά από τον Hector Garzo. O Jake Dixon τερμάτισε τις ΕΔ1 στην 6η θέση, με τον Marco Bezzechi να τον ακολουθεί.

Ο Stefano Manzi (που επίσης είχε τον καλύτερό του τερματισμό φέτος στο Misano) συνέχισε να δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα καταλαμβάνοντας την 8η θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Fabio Di Giannantonio που το 2022 θα αγωνίζεται στα MotoGP. Την δεκάδα έκλεισε ο Albert Arenas. 

Ο νικητής του προηγούμενου αγώνα, Sam Lowes, βρέθηκε στην 14η θέση, ενώ μια σύγκρουση στα αρχικά στάδια του session μεταξύ Augusto Fernnadez και Ai Ogura, άφησε τους δύο αναβάτες στην 28η και 16η θέση αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτοι 18 αναβάτες κινήθηκαν μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο, προετοιμάζοντάς μας για ένα πολύ σκληρό αγωνιστικά Σαββατοκύριακο. 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα