• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto3 ΕΔ2
Ταχύτερος ο Romano Fenati
Νέα 05/11/2021 - 16:37

Η πρώτη μέρα για την Moto3 έκλεισε στο Portimao με ένα Ιταλικό 1-2. Ο Romano Fenati κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να πάρει την πρώτη θέση, κάνοντας χρόνο 1:48.026, μπροστά από τον συμπατριώτη του και ταχύτερο στις ΕΔ1, Dennis Foggia (1:48.041). Την τριάδα έκλεισε ο Jaume Masia, ο οποίος κατάφερε στο τέλος να κάνει έναν πολύ καλό γύρο (1:48.258) και να βρεθεί στην πρώτη θέση πριν οι Fenati και Foggia περάσουν την γραμμή του τερματισμού.

Για το μισό session φαινόταν ότι ο χρόνος που πέτυχε ο Foggia κατά τις ΕΔ1 (1:48.296) θα παρέμενε ο ταχύτερος της Παρασκευής, με τους αναβάτες της Moto3 να μην μπορούν να τον περάσουν. Όλα όμως άλλαξαν μετά την μέση των ΕΔ2, με τους αναβάτες να βελτιώνουν τους χρόνους τους και τελικά οι 4 πρώτοι αναβάτες (οι τρεις προαναφερθέντες και ο Pedro Acosta στην τέταρτη θέση) να καταφέρνουν να τον ξεπεράσουν.

Ο Adrian Fernandez, ομόσταυλος του Romano Fenati, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στις ΕΔ2 κάνοντας τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Niccolo Antonelli. O Filip Salac ήταν έβδομος, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Ayumu Sasaki. 

O Ricardo Rossi, ο οποίος είχε πτώση κατά τις ΕΔ1, πήρε την ένατη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Ryusei Yamanaka, βάζοντας και τις δύο μοτοσυκλέτες της CarXpert PrüstelGP στην δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα