• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli: Ήταν αδύνατον να επιτεθώ και να περάσω τον Rossi
Νέα 15/11/2021 - 12:48

O Franco Morbidelli ακολούθησε από κοντά τον Valentino Rossi σε όλο τον αγώνα και τελικά τερμάτισε πίσω του. Ο Ιταλοβραζιλιάνος αναβάτης τελείωσε το 2021 με έναν τερματισμό εκτός δεκάδας που του άφησε μια πικρή γεύση. 

Πρώτα είχε να διαχειριστεί μια Yamaha που δεν είχε τις δυνατότητες να τον υποστηρίξει, ενώ μετά ταλαιπωρήθηκε με τον τραυματισμό στο γόνατο. 

"Ήταν μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα για εμένα", παραδέχτηκε ο Franco. "Παρόλα αυτά, στους τελευταίους αγώνες επανέκτησα το χαμόγελό μου και την ελπίδα ότι θα επιστρέψω δυνατός για το 2022. Σύντομα θα πάμε στην Jerez για τεστ, όπου ο στόχος είναι να συνεχίσουμε την εξέλιξη και να ετοιμαστούμε για του χρόνου".

Μετά ο Morbidelli μίλησε για τον αγώνα. 

"Ήμουν τυχερός που έτρεξα μαζί με τον Vale. Προσπάθησα να μην φτάσω πολύ κοντά του για να αποφύγω τα προβλήματα. Αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να πω ότι ο Valentino ήταν πολύ γρήγορος. Πρακτικά δεν υπήρχε τρόπος να προσπαθήσω να τον περάσω. Ήταν μια τρομερή μέρα γιατί είδα ότι ήταν γρήγορος, πραγματικά ανταγωνιστικός. Ήταν τέλειο τέλος και για αυτόν και για εμένα ".

 

Επόμενο άρθρο »

Τρεις Ducati Desmosedici GP 21 στο βάθρο στη Βαλένθια!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ήταν ένας υπέροχος τελευταίος αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα