• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Test Jerez
Τελικοί χρόνοι
Νέα 18/11/2021 - 20:08

Ο αναβάτης της LCR Honda, Takaaki Nakagami, βρέθηκε στην κορυφή της 1ης ημέρας του τεστ της Jerez που διεξήχθη λίγες μέρες μετά το τέλος της σεζόν του 2021.

Ο Nakagami πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην πρώτη θέση των χρόνων και ανέκτησε την κορυφή με δύο ώρες να απομένουν αφού τον είχαν προσπεράσει οι αναβάτες της Ducati, Enea Bastianini και Francesco Bagnaia.

Ο Nakagami και ο ομόσταυλός του στο LCR, Alex Marquez, ο 16ος ταχύτερος, πραγματοποίησαν το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών ανάπτυξης της Honda για το 2022 την Πέμπτη, με τον εργοστασιακό αναβάτη Pol Espargaro να εργάζεται για να επιστρέψει στη φυσική του κατάσταση με την τρέχουσα μοτοσυκλέτα μετά από τη πτώση που τον απέκλεισε από τον αγώνα της Valencia και τον δοκιμαστή αναβάτη Stefan Bradl να έχει τρέξει την προηγούμενη ημέρα πριν από την επίσημη δοκιμή.

Ο συνήθης επικεφαλής αναβάτης της Honda, Marc Marquez, παραμένει απών αφού ένας τραυματισμός στην προπόνηση προκάλεσε επανεμφάνιση του πρώην προβλήματος διπλωπίας και τελείωσε νωρίς την εκστρατεία του για το 2021.

Ο αναβάτης της Pramac Ducati, Johann Zarco, ανέβηκε στη δεύτερη θέση με τον τελευταίο του γρήγορο γύρο, 0,043 δευτερόλεπτα από το Nakagami, με τον Enea Bastianini  και τον εργοστασιακό αναβάτη Francesco Bagnaia να ολοκληρώνουν την πρώτη τετράδα που χωρίζεται κατά λίγο περισσότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

Ο Maverick Vinales πρωτοστάτησε για την Aprilia στην πέμπτη θέση, μπροστά από την κορυφαία Suzuki του Alex Rins και τον  Franco Morbidelli που ήταν η τελευταία Yamaha.

Η Yamaha έφερε ένα νέο ψαλίδι και μια προσαρμογή στις ρυθμίσεις ηλεκτρονικών αντισούζας για να δοκιμάσει, αλλά ο πρωταθλητής της, Fabio Quartararo, ο οποίος τερμάτισε την ημέρα ένατος πίσω από τον Jack Miller της Ducati, είπε ​​ότι η διαθέσιμη μοτοσυκλέτα εδώ ήταν βασικά η ίδια όπως το πρωτότυπο που δοκιμάστηκε στο test του Misano εντός της σεζόν.

Ο Brad Binder, ο οποίος είχε δύο ξεχωριστές πτώσεις με διαφορά λίγο περισσότερο από μία ώρα, ήταν ο κορυφαίος αναβάτης της KTM στη 10η θέση, μπροστά από τον Luca Marini της VR46 Ducati, ο οποίος θα γίνει ο πέμπτος αναβάτης Ducati με μοτοσυκλέτα εργοστασιακών προδιαγραφών το επόμενο έτος.

Μεταξύ αυτών που επίσης είχαν πτώση ήταν οι αναβάτες της Aprilia, Aleix Espargaro και Lorenzo Savadori,  Alex Marquez, Franco Morbidelli και ο πρωτοεμφανιζόμενος  αναβάτης της VR46, Marco Bezzecchi.
 

Ο Raul Fernandez  ήταν ο ταχύτερος από τους πέντε rookies στην 19η θέση, 1,7 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή και περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον επόμενο ταχύτερο rookie – τον ​​Fabio Di Giannantonio της Gresini Ducati. .

Ο πρώην αναβάτης της Moto3, Darryn Binder, ολοκλήρωσε 49 γύρους και ήταν 27ος και τελευταίος, 4,4 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο, καθώς πήρε την πρώτη του γεύση από μοτοσυκλέτα MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test

« Προηγούμενο άρθρο

Οι ομόσταυλοι που αγωνίστηκαν με δάκρυα στην Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα