• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναβολή του πρώτου αγώνα των Superbikes
Λόγω καιρικών συνθηκών
Νέα 20/11/2021 - 11:09

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στην Ινδονησία ανάγκασαν τους ιθύνοντες να αναβάλουν τον πρώτο αγώνα των Superbikes για αύριο, Κυριακή. 

Μετά από μια ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την Pertamina Mandalika Circuit, η εκκίνηση του πρώτου αγώνα των Superbikes καθυστέρησε. Οι καιρικές συνθήκες συνέχισαν να επιδεινώνονται, αναγκάζοντας τους υπευθύνους να επαναπρογραμματίσουν τον αγώνα για τις 11:00 το πρωί της Κυριακής, με την ασφάλεια των αναβατών να παραμένει πρωταρχικό μέλημα. 

Το νέο πρόγραμμα της Κυριακής θα περιλαμβάνει τον πρώτο αγώνα των Superbikes στις 11:00 π.μ. τοπική ώρα (GMT +8) και ο δεύτερος αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 τοπική ώρα (GMT +8). Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν σε 21 γύρους. Για το Idemitsu Asia Talent Cup (IATC), θα διεξαχθεί ένας αγώνας την Κυριακή. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει την ακύρωση του αγώνα Tissot Superpole Race και του δεύτερου αγώνα IATC του Σαββάτου.
Οι θέσεις εκκίνησης για τους δύο αγώνες των Superbikes θα ακολουθήσουν τα αποτελέσματα του σημερινού WorldSBK Tissot Superpole από το πρωί του Σαββάτου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα παραμένει αμετάβλητο.

Νέο πρόγραμμα Κυριακής, όλες οι ώρες είναι τοπική ώρα (GMT+8):

09:00: WorldSBK Warm-Up

09:25: WorldSSP Warm-Up

11:00: WorldSBK Αγώνας 1 (21 Γύροι)

12:30: IATC Αγώνας 3 (12 Γύροι)

13:30: WorldSSP Αγώνας 2 (19 Γύροι)

15:00 WorldSBK Αγώνας 2 (21 Γύροι)

Επόμενο άρθρο »

Πέντε πράγματα που μάθαμε

« Προηγούμενο άρθρο

Viñales: Θα πάω στο Noale να μιλήσουμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα