• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βάθρο για τον Jack Miller
Στον τελευταίο αγώνα των Αυστραλιανών Superbikes
Νέα 06/12/2021 - 20:58

Έχοντας ολοκληρώσει τη σεζόν του στα MotoGP με ένα βάθρο στη Valencia, ο Jack Miller ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του δραστηριότητες το 2021 με ένα βάθρο - μετά από μια πτώση στον πρώτο αγώνα- κατά τη διάρκεια μιας δημοφιλούς εντός έδρας εμφάνισης στον τελευταίο αγώνα των Αυστραλιανών Superbikes. 
Οδηγώντας μια Panigale V4R με την υποστήριξη της Caterpillar με στάνταρ ηλεκτρονικά, ο Miller πέρασε δεύτερος στις κατατακτήριες για τον πρώτο αγώνα του στο Bend Motorsport Park πίσω από τον συνάδελφο αναβάτη της Ducati ,και πρωταθλητή ASBK του 2021, Wayne Maxwell.

Ο πρώτος αγώνας διακόπηκε με κόκκινη σημαία μετά από έξι γύρους, όταν ο Miller ήταν δεύτερος πίσω από τον Maxwell.

Η επανεκκίνηση αποδείχθηκε σύντομη για τον Miller, ο οποίος δυσκολευόταν με τις εκκινήσεις του, αλλά αυτή τη φορά υα κατάφερε καλά πριν μπλέξει σε μάχες με αναβάτες όπως ο Maxwell και ο Glenn Allerton.

Αλλά ο Miller τότε βρέθηκε εκτός αγώνα όταν ο Aiden Wagner προσπάθησε να τον περάσει αλλά έχασε το μπροστινό με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο στο χώμα.

Ο δεύτερος αγώνας είδε περισσότερες κόκκινες σημαίες, αυτή τη φορά στον πρώτο γύρο, με τον Miller να βρίσκεται στην τέταρτη θέση μετά από μια αργή αρχή στην επανεκκίνηση.  Στη συνέχεια πέρασε τον Oli Bayliss, γιο του Troy, για να περάσει στην τρίτη θέση πριν κυνηγήσει με επιτυχία τους ηγέτες Maxwell και Allerton.
Ο Maxwell ανέβασε το ρυθμό του για να απομακρυνθεί 3,8 δευτερόλεπτα από την BMW του Allerton στα τελευταία στάδια για ένα τέλειο διπλό σε αυτό που θα μπορούσε να είναι ο τελευταίος του αγώνας στα Αυστραλιανά Superbikes. 

Ο Miller έμεινε δύο δευτερόλεπτα πίσω από τον Allerton και βρέθηκε να παλεύει στο τέλος για να κρατήσει την τρίτη θέση ενάντια στον Cru Halliday με την Yamaha, και να κρατήσει τελικά την τελευταία θέση του βάθρου. 

Ο Miller πανηγύρισε διασκεδάζοντας τους οπαδούς με burnout και έντο στον γύρο επιβράδυνσης. 
"Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό το αποτέλεσμα", είπε ο Miller, ο οποίος δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς του στο Phillip Island τις τελευταίες δύο σεζόν λόγω του Covid.

"Τα παιδιά οδήγησαν πολύ καλά σήμερα. Συνήθως είμαι πολύ καλός στις εκκινήσεις, αλλά με αυτό το πράγμα προσπαθώ να ξεκινήσω σαν να είμαι στα φανάρια και δεν λειτουργεί!".

"Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν, είναι φοβερό να βλέπεις τα Αυστραλιανά Superbikes έτσι".

"Λατρεύω τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ και θα ήθελα πολύ να επιστρέψω και να το ξανακάνω".

Επόμενο άρθρο »

O Rossi θα αγωνιστεί στον 12ωρο αγώνα του Gulf

« Προηγούμενο άρθρο

O Max Biaggi "πετάει"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα