• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - kat; ar
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η πρώτη "Free Spirits" XSR125 από τη Yamaha Motor Greece
Νέα Αγοράς 23/12/2021 - 01:06

Η Yamaha παρουσιάζει την καμπάνια "Free Spirits" για τη Yamaha XSR125, με πρωταγωνιστές Αmbassadors από όλη την Ευρώπη

Η Yamaha Motor Europe τιμά την ευελιξία και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Yamaha XSR125, μέσω του project "Free Spirits". Ενώ σε παλαιότερα project οι κύριοι πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιες οι μοτοσυκλέτες και οι custom builders, το project "Free Spirits" τοποθετεί στο επίκεντρο διάφορες μοναδικές προσωπικότητες, που συμμετέχουν σε αυτήν. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει φυσικά και η XSR125, ως αποδέκτης των μικρών τροποποιήσεων που θα την προσαρμόσουν στον τρόπο ζωής του εκάστοτε Ambassador και θα προσθέσουν πραγματική αξία στις καθημερινές του δραστηριότητες.

 Η ευέλικτη XSR125

Η XSR125 είναι ιδανική για αυτό το project, αφού έχει κατασκευαστεί με υψηλές προδιαγραφές που περιλαμβάνουν τον κορυφαίο κινητήρα και το ευέλικτο πλαίσιο της Yamaha. Αυτή η ελαφριά μοτοσυκλέτα, το νεότερο μέλος της οικογένειας Faster Sons, συνδυάζει άψογα την υπερσύγχρονη τεχνολογία με το διαχρονικό στυλ. Και όπως συμβαίνει συχνά με τα μικρότερα παιδιά μιας οικογένειας, αυτή η μοτοσυκλέτα είναι έτοιμη να αφήσει το στίγμα της και να εντυπωσιάσει. Ειδικά από πλευράς αισθητικής, η εμφάνιση της ιστορικής κληρονομιάς παρέχει μια εξαιρετική βάση για τροποποιήσεις.

Κατασκευές με ελεύθερο πνεύμα

Η κινητήρια δύναμη πίσω από το χειμερινό project που που ξεκινά τον χειμώνα του 2021 και θα συνεχιστεί και το 2022 είναι διανομείς της Yamaha από διάφορες χώρες που συνεργάζονται στενά με τους αντίστοιχους Ambassadors τους. Οι ίδιοι οι Ambassadors είναι οι επικεφαλής της σχεδίασης και των αλλαγών στις custom XSR125 τους, παρέχοντας το όραμα και τις προσωπικές τους προτιμήσεις για τη δημιουργία μιας νέας γενιάς Yard Built με αληθινή, πρακτική αξία που θα βελτιώσει την καθημερινότητά τους.

Στο project συμμετέχουν διανομείς της Yamaha από την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ισπανία και την Πορτογαλία, όλοι σε συνεργασία με επιλεγμένους Ambassadors, που περιλαμβάνει μουσικούς, wakeboarder, σέρφερ και καλλιτέχνες. Η κεντρική ιδέα του project είναι να χρησιμοποιηθούν κυρίως Γνήσια Αξεσουάρ της Yamaha για τις προσαρμογές στις XSR125, προκειμένου να καταστεί εμφανές πόσο εύκολα μπορεί κανείς να εξατομικεύσει την XSR του για να προσθέσει αξία στην καθημερινή της χρήση.

Νικόλας Πλυτάς - Superstar των θαλάσσιων sport

Η πρώτη μοτοσυκλέτα "Free Spirits" XSR125 που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του project δημιουργήθηκε από τη Yamaha Motor Greece σε συνεργασία με τον παγκόσμιο Superstar των θαλάσσιων sport, Νικόλα Πλυτά. Ο Νικόλας Πλυτάς, ένας από τους 5 κορυφαίους διαγωνιζόμενους στα World Games θαλάσσιου σκι, εμπνέει μέσω της ενεργής παρουσίας του στα social media ένα μεγάλο και αφοσιωμένο διεθνές κοινό. Πάνω από δύο εκατομμύρια άτομα τον ακολουθούν στο Tik Tok απολαμβάνοντας τις αναρτήσεις με τις περιπέτειές του στο νερό.

Ως κάτοικος της πόλης που όμως περνάει και μεγάλο μέρος από τον χρόνο του στην παραλία, ο πρωταθλητής των μεσογειακών αγώνων θαλάσσιου σκι Νικόλας είχε ένα ξεκάθαρο όραμα για την custom XSR125 του. Ως επικεφαλής της σχεδίασης και της διαδικασίας τροποποίησης, ο Νικόλας ήταν σαφής ως προς την επιθυμία του για μια ευέλικτη και γρήγορη XSR125, που θα μπορεί να ελίσσεται μέσα στην κίνηση της πόλης και παράλληλα να μεταφέρει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τη ζωή του στο νερό.

Κατασκευασμένη για την παραλία

Σε συνεργασία με τον Επίσημο Συνεργάτη Μοτοδίκτυο, η Yamaha Motor Greece πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με σκοπό να βελτιώσει την XSR125 με τον τρόπο που οραματιζόταν ο Νικόλας. Προκειμένου να οδηγεί με περισσότερη σιγουριά στην παραλία, προστέθηκαν μεγαλύτερα ελαστικά off-road για καλύτερη πρόσφυση στην άμμο. Η ομάδα πρόσθεσε ειδικές βάσεις για τη μεταφορά της σανίδας του σερφ και του wakeboard του Νικόλα, καθώς και ένα μικρό βίντσι στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας. Το αποσπώμενο βίντσι μπορεί να αγκιστρωθεί σε ένα ασφαλές σημείο στην παραλία, παρέχοντας την δυνατότητα έλξης του Έλληνα αθλητή πάνω στο wakeboard στο νερό και προσφέροντάς του την ελευθερία να φτάσει στον κάθε προορισμό που επιθυμεί, με τη μοτοσυκλέτα του. Επίσης προστέθηκαν φλας τύπου LED μπροστά και πίσω, αλλά και Γνήσια Αξεσουάρ Yamaha, όπως το προστατευτικό του προβολέα και μια βάση πινακίδας κυκλοφορίας, που δίνουν μια προσωπική πινελιά.

Για την ολοκλήρωση της κατασκευής, ο Νικόλας άντλησε έμπνευση από τις ρετρό Dakar XT500, δημιουργώντας ένα αυτοκόλλητο ρεζερβουάρ XSR125 με επιρροές από την ιστορική κληρονομιά της εταιρείας και με αυθεντικό στυλ XT500. Τέλος, ο Νικόλας διάλεξε το εμβληματικό μπλε της Yamaha από τα '80s με πραγματικό στυλ Faster Sons ως το χρώμα του ρεζερβουάρ, μια επιλογή που δίνει το στίγμα της Yard Built XSR125 του στο πλαίσιο του "Free Spirits".

Ο Νικόλας είναι τώρα έτοιμος να οδηγήσει τη μοναδική custom μοτοσυκλέτα "Free Spirit" XSR125 του στους δρόμους της Αθήνας αλλά και τις αγαπημένες του παραλίες, απολαμβάνοντας την ευελιξία της αλλά και την ικανότητά της να υποστηρίζει έναν δραστήριο τρόπο ζωής!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες custom "Free Spirits" XSR125 με την "υπογραφή" όλων των Ambassadors τους επόμενους μήνες. Ανυπομονείτε να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα στην XSR125 σας; Δοκιμάστε την online εφαρμογή διαμόρφωσης για να δημιουργήσετε τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σας. 

Εφαρμογή MyGarage

Η εφαρμογή MyGarage της Yamaha προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να δημιουργήσουν γρήγορα, εύκολα και από την άνεση του σπιτιού τους μια εικονική XSR125 με μια σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ, χρησιμοποιώντας το smartphone ή τον φορητό υπολογιστή τους. Η δωρεάν εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν και να αφαιρούν αξεσουάρ για να δημιουργήσουν την ιδανική XSR. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να προβληθεί τρισδιάστατα από οποιαδήποτε γωνία.

Η εφαρμογή MyGarage προσφέρει μια ρεαλιστική εικόνα για τα Γνήσια Αξεσουάρ που επιθυμείτε και, για να σας διευκολύνει ακόμα περισσότερο, η τελική επιλογή σας μπορεί να αποσταλεί με email στον Επίσημο Συνεργάτη της Yamaha που σας εξυπηρετεί, και ο οποίος θα τοποθετήσει τα επιλεγμένα Γνήσια Αξεσουάρ στην νέα σας XSR125.                                                                                   

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την XSR 125, τα αντίστοιχα Γνήσια Αξεσουάρ αλλά και τα Είδη Ένδυσης της Yamaha, επισκεφθείτε την διεύθυνση https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/sport-heritage/xsr125-2021/.

Αναφορικά με την εφαρμογή MyGarage επισκεφθείτε τον σύνδεσομο https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/experiences/applications/mygarage1/#/

Επόμενο άρθρο »

Στα ίχνη του «Δρόμου του Μεταξιού» με μια Ducati Multistrada V4

« Προηγούμενο άρθρο

Συμφωνία Kymco με Harley Davidson

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα