• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η δομή της Mooney VR46
Και οι δηλώσεις των βασικών στελεχών της
Νέα 03/01/2022 - 16:20


Η Mooney VR46 Racing Team θα χτυπά την καρδιά της, στην Tavullia με τέσσερις νεαρούς Ιταλούς αναβάτες στο αρχικό grid της σεζόν 2022: Luca Marini και Marco Bezzecchi στα MotoGP με μοτοσυκλέτες Ducati, μαζί με τους Celestino Vietti και Niccolò Antonelli στην Moto2 με Kalex. 

Η συμφωνία προβλέπει εκτεταμένη συνεργασία που θα δημιουργήσει κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες, πρωτοβουλίες μάρκετινγκ και επικοινωνίας, με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας μέσω προηγμένων υπηρεσιών fintech και συστημάτων πληρωμών που προσφέρει η Mooney και το δίκτυό της με περισσότερα από 45 χιλιάδες σημεία πώλησης σε όλη την Ιταλία.

Χάρη στη συνεχή επένδυση στην τεχνολογία και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της, η Mooney δεσμεύεται να επιδιώξει την αποστολή της να απλοποιεί και να κάνει προσβάσιμες σε όλους ανά πάσα στιγμή τις κύριες πληρωμές, τόσο συναλλαγών όσο και κινητικότητας.

"Η σύνδεση του ονόματος της Mooney με μια τόσο διάσημη εταιρία όπως η VR46 Racing Team είναι μια πραγματική δήλωση προθέσεων για την εταιρεία μας που επιβεβαιώνεται ως πρωταγωνιστής στον τομέα των πληρωμών και των υπηρεσιών κινητικότητας" - δήλωσε ο Emilio Petrone, Διευθύνων Σύμβουλος της Mooney - "Η ταχύτητα, η ασφάλεια, η καινοτομία και η ικανότητα προσαρμογής στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών είναι κοινές αξίες που μοιράζονται η Mooney και η VR46 Racing Team, η οποία φέρνει την ιταλική αριστεία, ταλέντο και τεχνολογία σε όλο τον κόσμο σε μερικά από τα πιο ανταγωνιστικά πλαίσια του αθλήματος".

"Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τη συνεργασία με την VR46 Racing Team και που δίνουμε ζωή σε μια συμφωνία σε διεθνή κλίμακα, με ευρύ φάσμα, που σκοπεύει να υλοποιήσει καινοτόμα έργα. Ο συνδυασμός και οι συνέργειες που αναπτύχθηκαν μεταξύ των δύο εταιρειών μας θα είναι σε θέση να προσφέρουν συγκεκριμένα οφέλη στους πελάτες, οδηγώντας τους να εξοικειωθούν ακόμη περισσότερο με τον κόσμο της Fintech", δήλωσε ο Salvatore Borgese, Γενικός Διευθυντής εμπορικών και Τραπεζικών Υπηρεσιών της Mooney.

"Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε στο πλευρό μας από την ερχόμενη σεζόν μια ιταλική εταιρεία όπως η Mooney, ηγέτη στον τομέα των πληρωμών εγγύτητας και που μοιραζόμαστε τη στρατηγική ανάπτυξης των νεαρών ταλέντων από την Ιταλία μαζί με την έρευνα για συνεχή βελτίωση στην απόδοση" - ανέφερε ο Valentino Rossi - "Η Mooney, εκτός από το ότι είναι ο κεντρικός χορηγός της ομάδας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP και Moto2, θα συμμετάσχει επίσης στην VR46 Riders Academy και στην πρώτη μου αγωνιστική σεζόν με τέσσερις τροχούς".

''Είμαστε πραγματικά περήφανοι για την πορεία που μας οδήγησε στο ντεμπούτο μας στα MotoGP", δήλωσε ο Alessio Salucci, διευθυντής της ομάδας. "Η Mooney VR46 Racing Team δεν θα είναι τίποτα άλλο από την εξέλιξη του έργου που ξεκίνησε, σχεδόν πριν από οκτώ σεζόν με τη συνεργασία με τη Sky Italia που μας οδήγησε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα το 2018, τον Τίτλο Ομάδων το 2020 και να είμαστε τώρα ομάδα σημείο αναφοράς στις μικρότερες κατηγορίες του Πρωταθλήματος. Έχουμε επιλέξει τους σωστούς ανθρώπους, εμψυχωμένους από την ίδια δέσμευση και πάθος. Οι αναβάτες μας έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν κάτι σπουδαίο και να μας διασκεδάσουν. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα φτάσουμε στο επίπεδο των πιο ανταγωνιστικών ομάδων. Κοινός στόχος και στην Moto2 όπου θέλουμε να παραμείνουμε μία από τις ομάδες σημείο αναφοράς στην κατηγορία".

Η επερχόμενη σεζόν είναι προ των πυλών για μια ομάδα που έχει μεγαλώσει από την Moto3 μέχρι την προσγείωση της στα MotoGP. Η Mooney VR46 Racing Team θα κάνει το ντεμπούτο της στην κορυφαία κατηγορία χάρη στο ανεξάντλητο πάθος του ιδιοκτήτη της, Valentino Rossi, μαζί με τον διευθυντή της ομάδας, Alessio Salucci και τον CFO, Alberto Tebaldi. Ο Pablo Nieto θα είναι ο μάνατζερ της ομάδας στα MotoGP ενώ ο Luca Brivio προάγεται σε μάνατζερ της ομάδας στην Moto2. Στα MotoGP, δουλεύοντας με τις μοτοσυκλέτες Ducati, θα συναντήσουμε ξανά τον David Muñoz, αρχιμηχανικό του Luca Marini, τον Matteo Flamigni που θα ακολουθήσει τον Marco Bezzecchi στη πρώτη του σεζόν του και τον Idalio Gavira ως προπονητή και επικεφαλής στρατηγικής ελαστικών. Στην Moto2, ο Roberto Locatelli επιβεβαιώνεται ως προπονητής για τους νεαρούς αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας μαζί με τον Jairo Carriles, αρχιμηχανικό του Celestino Vietti ενώ ο Danilo Angeli θα είναι αρχιμηχανικός του Niccolò Antonelli.

Επόμενο άρθρο »

Rally Dakar: Δεύτερη Ειδική

« Προηγούμενο άρθρο

Αναφορά/καταγγελία προς την ΓΓΑ του Στάμου Βασίλη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα