• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Gresini Racing
Νέα 15/01/2022 - 19:00

Οι αναβάτες της Gresini Racing, Enea Bastianini και Fabio Di Giannantonio, αποκάλυψαν τις μοτοσυκλέτες τους για το 2022, σε μια νέα εποχή καθώς η ομάδα επανέρχεται σε πλήρως ανεξάρτητη κατάσταση με την Ducati μετά από επτά σεζόν ως συνεργάτης της Aprilia.

Το νέο χρώμα, που παράγεται από τον βετεράνο σχεδιαστή MotoGP και μακροχρόνιο συνεργάτη του Valentino Rossi, Aldo Drudi, διαθέτει μια κυρίως γαλάζια/γκρι απόχρωση που είναι μοναδική στο grid και θα εξασφαλίσει ότι οι μοτοσυκλέτες θα ξεχωρίζουν όταν η δράση ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου μήνα με την έναρξη των τεστ πριν την σεζόν.
Η παρουσίαση σηματοδοτεί μια συναισθηματική μέρα για την ομάδα της Gresini Racing καθώς παρατάσσεται χωρίς τον ιδρυτή της και τιμονιέρη της, Fausto, τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή που έφερε την ομάδα σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά απεβίωσε στις αρχές του περασμένου έτους αφού προσβλήθηκε από τον COVID.

Η σύντροφος του Fausto, Nadia Padovani,  αναλαμβάνει την ομάδα για το 2022 και  συνεχίζει με τα σχέδια που έχουν ήδη δρομολογηθεί για την επιστροφή της στη ανεξάρτητη κατάσταση, με την ίδια να δηλώνει  ότι παρά τις προκλήσεις του περασμένου έτους, είναι ενθουσιασμένη για το νέο ξεκίνημα.

"Επιτέλους παρουσιάζουμε ένα έργο στο οποίο πιστεύαμε ακράδαντα και για το οποίο εργαζόμαστε ασταμάτητα τον τελευταίο χρόνο", ανέφερε η πρώτη γυναίκα αφεντικό ομάδας των MotoGP.

"Έχουμε πολύ ισχυρό κίνητρο και καταλήξαμε να είμαστε η πρώτη ομάδα MotoGP που παρουσιάστηκε. Επιπλέον, πιστεύω ότι οι μοτοσυκλέτες μας είναι όμορφες – και ελπίζω να αρέσουν και σε όλους τους άλλους".

"Θα ήθελα να πιστεύω ότι ο Fausto μας κοιτάζει από ψηλά και είναι περήφανος για την οικογένειά του. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία διάκριση μεταξύ φυσικών και εργασιακών οικογενειών, είμαστε ένα".
"Πρέπει να πω ότι είδα τόσο τον Diggia όσο και τον Enea σε εξαιρετική φόρμα και είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν: στοχεύουμε να είμαστε μεταξύ των πρωταγωνιστών και να εμφανιζόμαστε στο parc ferme μερικές φορές".

Επόμενο άρθρο »

Επιστροφή του Marquez στην πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα κατάφερε! Τα καταφέραμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα