• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Sam Sunderland επισκέπτεται το Mattinghofen
Ως ο πρώτος Πρωταθλητής της Gas Gas στο Dakar
Νέα 26/01/2022 - 16:08

Όταν πετυχαίνεις μια μεγάλη νίκη, πρέπει να κάνεις και μια μεγάλη γιορτή! Καλωσορίζοντας τον πρωταθλητή μας στο Rally Dakar στα κεντρικά γραφεία της GASGAS στην Αυστρία την περασμένη εβδομάδα, όλη η οικογένεια της GASGAS συνεχάρη τον Sam για την εξαιρετική του εμφάνιση στο Rally Dakar. Χάρη στο απίστευτο αποτέλεσμα του Sam, η GASGAS ξεκίνησε τη νέα χρονιά με στυλ!
Για να γιορτάσει την νίκη του ο Sam Sunderland έφερε το τρόπαιο στα Κεντρικά Γραφεία στον Pierer (CEO PIERER Mobility AG), πριν περάσει την νικηφόρα μοτοσυκλέτα μέσα από διάφορα κτίρια για τη χάρη όλων των εργαζομένων.

"Είναι απίστευτο να γιορτάζω τη νίκη μου στο Dakar με όλους από την GASGAS, θα θυμάμαι αυτή τη μέρα για πάντα", δήλωσε ο Sunderland. "Αυτή ήταν πραγματικά μια ομαδική προσπάθεια με τόσους πολλούς ανθρώπους στο εργοστάσιο στην Αυστρία που ήταν πλήρως πίσω από το πρόγραμμα του Rally, οπότε είναι εκπληκτικό να μοιράζεσαι αυτό το ιδιαίτερο αποτέλεσμα με όλους αυτούς. Αυτή τη νίκη στο Dakar πραγματικά την αισθάνομαι πολύ καλύτερα από την πρώτη μου! Είναι η πρώτη μου νίκη στο Rally  με την GASGAS και τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Η μοτοσυκλέτα λειτούργησε τέλεια από την αρχή, κάτι που έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα, καθώς ο φετινός αγώνας ήταν ένας από τους πιο σκληρούς που έχω κάνει ποτέ. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την πρώτη μου νίκη και καθώς ήταν ένας τόσο σφιχτός αγώνας φέτος, κάνει αυτή τη νίκη πολύ πιο γλυκιά".

"Η κατάκτηση του 19ου τίτλου μας στο Dakar και η επαναφορά του τροπαίου στο Mattighofen είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για όλους εδώ στην εταιρεία", ανέφερε ο Stefan Pierer. "Υπογραμμίζει ξεκάθαρα τη δέσμευσή μας σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο γεγονός και γράφει ένα θετικό νέο κεφάλαιο στην απίστευτη ιστορία μας στο Dakar. Η απόδοση του Sam ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα για το οποίο όλοι οι εμπλεκόμενοι στην GASGAS μπορούν να είναι πολύ περήφανοι".

"Ο Sam έκανε απίστευτη δουλειά στο φετινό Dakar", δήλωσε ο Pit Beirer. " Ήταν ένας μακρύς αγώνας, με πολλές προκλήσεις, αλλά με την υποστήριξη όλης της ομάδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού κατάφερε να φέρει το τρόπαιο πίσω στην Αυστρία. Είμαστε τόσο περήφανοι για όλη τη σκληρή δουλειά που έχει καταβάλει ολόκληρη η ομάδα της GAS GAS για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο Dakar – είναι μια ιστορική νίκη και ελπίζουμε απλώς η πρώτη επιτυχία σε αυτό που θα είναι μια επιτυχημένη χρονιά για τη εταιρία. Όταν σκέφτεσαι τι συμβαίνει σε έναν αγώνα όπως το Dakar – η προετοιμασία, τα logistics, τα φορτηγά, όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια – όλα αυτά πρέπει να ενωθούν για να διεκδικήσεις μια νίκη σε ένα από τα πιο δύσκολα γεγονότα στο ημερολόγιο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό βήμα για την περαιτέρω εξέλιξη της GAS GAS".

Τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι πλέον ιστορία!

Επόμενο άρθρο »

Η λίστα των συμμετοχών του WorldSSP300 2022

« Προηγούμενο άρθρο

Είναι επίσημο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα