• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Θέμα χρόνου για τους Gardner και Fernandez
Να είναι το ίδιο γρήγοροι ή πιο γρήγοροι από εμάς
Νέα 28/01/2022 - 15:31

Ο τρεις φορές νικητής με την KTM, Miguel Oliveira, αναφέρει ότι είναι "θέμα χρόνου" οι rookies της Tech3, Remy Gardner και Raul Fernandez, να είναι "το ίδιο γρήγοροι ή πιο γρήγοροι από εμάς".

Ενώ η εργοστασιακή ομάδα της Red Bull παραμένει αμετάβλητη για το 2022 με τον Oliveira και τον Brad Binder, είναι μια εντελώς νέα εμφάνιση για την Tech3 με την άφιξη των Gardner και Fernandez, πρώτος και δεύτερος αντίστοιχα στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2.

"Σίγουρα είναι απλώς θέμα χρόνου και θα είναι το ίδιο γρήγοροι ή πιο γρήγοροι από εμάς", είπε ο Oliveira. "Αυτό είναι φυσιολογικό. Είναι δύο δυνατοί αναβάτες. Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να πάρει η ΚΤΜ από τη μεσαία κατηγορία, τον πρώτο και τον δεύτερο στο πρωτάθλημα".

Ο Πορτογάλος πρόσθεσε ότι αναμένει από τον Fernandez, ο οποίος σημείωσε οκτώ νίκες σε αγώνες κατά τη διάρκεια της μοναδικής σεζόν του στη Moto2, να έχει πιάσει τον ρυθμό από τον πρώτο γύρο στο Qatar.
"Βλέπουμε ότι ο Raul… μπορεί να φτάσει στο όριο πιο εύκολα και σίγουρα θα είναι γρήγορος από την αρχή του πρωταθλήματος", είπε ο Oliveira.

"Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο για όλους μας να έχουμε αυτή την ταχύτητα γιατί όσο πιο γρήγοροι είναι όλοι, τόσο περισσότερα μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον και βλέπω μόνο θετικά".

"Ελπίζουμε ότι θα μας πιέσουν περισσότερο και θα μας κάνουν να πάμε πιο γρήγορα".

Οι Fernandez και Gardner θα βρίσκονται στην πίστα για τη δοκιμή στη Sepang, η οποία ξεκινά τη Δευτέρα, πριν την επίσημη δοκιμή στις 5-6 Φεβρουαρίου.

Επόμενο άρθρο »

Η Ana Carrasco επιστρέφει στην Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της KTM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα