• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Unica: Για αυτούς που θέλουν τη δική τους μοναδική Ducati
Νέα Αγοράς 28/01/2022 - 19:41

Η Ducati ανακοίνωσε τη δημιουργία της υπηρεσίας Ducati Unica, ενός νέου προγράμματος προσαρμογής για αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική μοτοσυκλέτα.

Με το πρόγραμμα Ducati Unica, το Centro Stile Ducati ανοίγει τις πόρτες του στους Ducatisti για την υλοποίηση του ονείρου τους: να συνεργαστούν άμεσα με σχεδιαστές και τεχνικούς για να δημιουργήσουν μια μοτοσυκλέτα που θα είναι μοναδική στον κόσμο.

Ο ενδιαφερόμενος, αφού εγκριθεί η συμμετοχή του στο πρόγραμμα, θα μπορεί να μπει στα σχεδιαστήρια του Ducati Centro Stile, να περιγράψει το πώς θα ήθελε την μοτοσυκλέτα του στους σχεδιαστές και στη συνέχεια να παρακολουθεί, επισκεπτόμενος το εργοστάσιο, την εξέλιξη της σχεδίασης και κατασκευής της μοτοσυκλέτας του.

Με την υποστήριξη των επαγγελματιών της ομάδας της Ducati Unica, θα περιγραφεί η διαδικασία προσαρμογής, καθορίζοντας κάθε λεπτομέρεια: εξωτικά υλικά, ειδικές λεπτομέρειες, ειδικά χρώματα και αξεσουάρ της Ducati Performance. Όλα σε συμμόρφωση με τα στιλιστικά κριτήρια που προσδιορίζουν μια πραγματική Ducati.

Andrea Ferraresi, Διευθυντής Centro Stile Ducati: "Η σχεδίαση είναι ένα χαρακτηριστικό στοιχείο των δημιουργιών μας για αυτό θέλουμε να δώσουμε στους Ducatisti την ευκαιρία να ταυτιστούν ακόμη περισσότερο με την μοτοσυκλέτα τους, κάνοντας τη άμεση έκφραση του ξεχωριστού στυλ κάθε ατόμου. Για αυτό δημιουργήσαμε το Ducati Unica, ένα αποκλειστικό πρόγραμμα που προβάλει ένα από τα τα καλύτερα δείγματα της φιλοσοφίας Made in Italy την οποία Ducati πρεσβεύει. Για εμάς στο Centro Stile κάθε Ducati Unica που παραδίδεται στον ιδιοκτήτη της συνοδευόμενη από το πιστοποιητικό μοναδικότητας, μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση και μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι".

Η υψηλό επίπεδο μοναδικότητας και η μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια κάθε μοναδικής Ducati Unica σημαίνει ότι η εταιρεία μπορεί να δεχτεί μόνο έναν εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό παραγγελιών κάθε χρόνο και μόνο για μοτοσυκλέτες που θεωρεί ότι σχεδιαστικά συνάδουν με τις αξίες της μάρκας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα επικοινωνούν με τους τοπικούς αντιπρόσωπους της Ducati

Επόμενο άρθρο »

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ ΝΕΟ DAINESE BRERA D-DRY XT JACKET

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο μοναδικό κατάστημα Ducati στο Λονδίνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα