• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Πονούσε ο ώμος μου σήμερα
Αλλά είμαι χαρούμενος
Νέα 13/02/2022 - 18:32

Ο πρωταθλητής επέστρεψε. Ο Marc Marquez τελείωσε σήμερα τις χειμερινές του δοκιμές με τη Honda και βρίσκεται 14ος την τρίτη ημέρα δοκιμών στην πίστα Mandalika. Πώς πήγε η τελευταία μέρα του Ισπανού αναβάτη στην Ινδονησία;

"Σήμερα διασκέδασα με τη μοτοσυκλέτα. Ήμουν πολύ κουρασμένος από την αρχή. Ένιωσα πόνο στον ώμο μου και γι' αυτό δεν έκανα την επίθεση χρόνου. Το να κάνεις έναν γρήγορο γύρο απαιτεί περισσότερη δύναμη και περισσότερη ισχύ , οπότε προτίμησα να μην το κάνω".

Τι δούλευες στη Honda;

"Δούλεψα τον ρυθμό του αγώνα και το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Διασκέδασα. Θα ήθελα να επιβεβαιώσω ξανά τις αισθήσεις που ένιωσα σήμερα στο Qatar, αλλά πρέπει να πω ότι υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ της Μαλαισίας και εδώ".

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, παρατηρήσαμε έναν απίστευτο ρυθμό με το μεσαίο ελαστικό. Νιώθεις έτοιμος να μπεις ξανά στον αγώνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όταν ξεκινήσει η σεζόν;

"Είμαι 14ος σήμερα. Δεν είμαι έτοιμος να παλέψω για τη νίκη", είπε γελώντας. "Είναι αλήθεια. Ήμουν γρήγορος σήμερα. οδήγησα καλά. Δοκίμασα διαφορετικά σεταρίσματα, διαφορετικά αεροδυναμικά, διαφορετικά ελαστικά και πάντα πετύχαινα τον χρόνο. Και όταν έχεις αυτή την αίσθηση, σημαίνει ότι υπάρχουν δυνατότητες. Είναι αλήθεια ότι αυτή είναι μια ιδιαίτερη πίστα. Γλιστράει και νιώθω πολύ καλά σε αυτές τις συνθήκες, αλλά η πρόσφυση ήταν πολύ υψηλή, οπότε είμαι χαρούμενος, γιατί φεύγω έχοντας κάνει την δουλειά μου. Νομίζω ότι κάτι μου λείπει ακόμα . Δεν έχω αυτά τα ιδιαίτερα συναισθήματα με τη μοτοσυκλέτα, αλλά ακόμα πετυχαίνω τον χρόνο".

Ποια είναι η δουλειά που προσπαθείτε να κάνετε με τη Honda;

"Προσπαθώ να επαναφέρω τη μοτοσυκλέτα στον σωστό δρόμο. Έχουμε μια νέα μοτοσυκλέτα, πολύ διαφορετική, και η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε στην αρχή. Αλλά το δουλεύω και πρέπει να πω ότι έχει πολλές δυνατότητες. Είμαι ικανοποιημένος με τις μέρες εδώ στη Mandalika".

Επόμενο άρθρο »

Bastianini: Με αυτή τη Ducati μπορώ να κάνω τα πάντα

« Προηγούμενο άρθρο

Mandalika: 3η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα