• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Με αυτή τη Ducati μπορώ να κάνω τα πάντα
Νέα 14/02/2022 - 14:43

Η σεζόν του 2022 φαίνεται να ξεκίνησε πολύ καλά για την Gresini Racing. Στο γκαράζ υπάρχουν δύο πολύ νεαροί αναβάτες, με διαφορετικές και πολύ σημαντικές φιλοδοξίες και μετά υπάρχει μια μοτοσυκλέτα, η Ducati GP21, η οποία, αν και δεν είναι η τελευταία έκδοση, είναι σε κάθε περίπτωση μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να κερδίζει.

Ο Enea Bastianini δεν είναι πια rookie και μεταξύ Jerez, Sepang και Mandalika ανεβαίνει συνεχώς στην κορυφή, επιβεβαιώνοντας τον εαυτό του ως έναν από τους κύριους διεκδικητές μιας θέσης στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati για το 2023. Πρέπει να θυμόμαστε ωστόσο ότι μιλάμε ακόμα για δοκιμές και ότι δεν σημαίνουν απαραίτητα πολλά πράγματα, αλλά είναι σημαντικές σε κάθε περίπτωση. Νιώθουμε αρκετά σίγουροι ότι ο Bastianini θα παλεύει αρκετά συχνά για την πρώτη πεντάδα και για το βάθρο φέτος.

"Οι δοκιμές τελείωσαν και τώρα οι αγώνες είναι επιτέλους εδώ", είπε ο Enea. "Νομίζω ότι κάναμε μερικές εξαιρετικές δοκιμές εδώ στη Mandalika, νομίζω ότι έχω κάνει περαιτέρω βήματα μπροστά μετά τη Sepang, έχω μάθει πολλά. Μπόρεσα να πιέσω σε κάθε session γύρο με το γύρο. Την τελευταία μέρα δεν ήμουν σε καλή θέση στη κατάταξη, αλλά δεν κάναμε επίθεση χρόνου. Απλώς δούλεψα τον ρυθμό του αγώνα και είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω έτοιμος για το  Qatar".

O Enea πιστεύει ότι έχει γίνει ένα βήμα μπροστά. 

"Τώρα είμαι ήδη ανταγωνιστικός, η μοτοσυκλέτα μου είναι πιο ανταγωνιστική. Αισθάνομαι καλύτερα σε κάθε session, με αυτήν την Ducati μπορώ να κάνω τα πάντα, μπορώ να είμαι γρήγορος και δουλεύω ακόμα καλύτερα με τα παιδιά της ομάδας. Όταν είσαι rookie, είναι δύσκολο να δουλεύεις στο γκαράζ. Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ δυνατή και δυσνόητη. Τώρα είμαι πιο ανταγωνιστικός και θα είμαι εδώ στον δεύτερο αγώνα της σεζόν. Πρώτον, αγωνιζόμαστε στο Qatar και μπορούμε να κάνουμε εξαιρετική δουλειά για αυτούς τους αγώνες".
 

Η GP21 φαίνεται να ταιριάζει πολύ στον Bastianini. 

"Μου άρεσε η Ducati GP21 από την αρχή, τα συναισθήματα ήταν αμέσως εξαιρετικά. Μπόρεσα να είμαι γρήγορος παντού, από τη Jerez μέχρι τηandalika, καθώς και στη Sepang".

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Οδηγάω συνέχεια στο όριο

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Πονούσε ο ώμος μου σήμερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα