• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia και Ducati στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα
Στον αγώνα του Qatar
Νέα 02/03/2022 - 19:05

Μετά από ένα υπέροχο φινάλε στην περσινή σεζόν, όπου ο Pecco Bagnaia μπόρεσε να κερδίσει 5 pole position και 4 νίκες στους τελευταίους έξι αγώνες, υπάρχουν πραγματικά υψηλές προσδοκίες τόσο για την Ducati όσο και για τον αναβάτη από το Τορίνο. Το 2022 ξεκινά με τον πρώτο αγώνα στην πίστα Losail όπου, παραδόξως, κέρδισαν δύο Yamaha πέρυσι και όπου ο Pecco πήρε την πρώτη του pole position στην κορυφαία κατηγορία στο ντεμπούτο του με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

"Το πρώτο Grand Prix της χρονιάς είναι πάντα μια ιδιαίτερη στιγμή και οι νυχτερινοί αγώνες στο Qatar κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο υποβλητική", είπε ο Bagnaia. "Μετά το χειμερινό διάλειμμα, είχαμε μόνο πέντε ημέρες δοκιμών στη Sepang και στη Mandalika ώστε να προετοιμαστούμε για την έναρξη του Πρωταθλήματος, επομένως θα είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιήσουμε σωστά την Παρασκευή και το Σάββατο, προκειμένου να ολοκληρώσουμε τις τελευταίες δοκιμές προετοιμασίας πριν από τον αγώνα. Το Losail International Circuit είναι μια πίστα που πραγματικά ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της Desmosedici GP μας, οπότε νιώθω σίγουρος και, όπως πάντα, θα στοχεύσω να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα!".

Μαζί με τον Pecco, υπάρχει και ο Jack Miller που μάχεται για τον τίτλο και θα πρέπει να προσπαθήσει να εκπλήξει τους Gigi Dall 'Igna και Paolo Cibatti στους πρώτους αγώνες, εάν θέλει να παραμείνει στην εργοστασιακή ομάδα.

"Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο πρώτο Grand Prix της σεζόν στο Qatar! Φέτος, όπως ποτέ άλλοτε, νιώθω αποφασισμένος και δυνατός, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. Το 2021, εδώ στο Losail, ήμασταν γρήγοροι και κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ελπίζω να πάει διαφορετικά φέτος και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν ως πρωταγωνιστές!".

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμη η Brembo για την πρόκληση της νέας χρονιάς

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε που βρισκόμαστε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα