• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo, Bagnaia και Mir στο γήπεδο με τον Cafu!
Πριν το αγωνιστικό τριήμερο
Νέα 03/03/2022 - 16:40
Το Grand Prix του Qatar ξεκίνησε δυναμικά την Τετάρτη, καθώς ο Πρωταθλητής του 2021, Fabio Quartararo, ο δεύτερος, Francesco Bagnaia, και ο Πρωταθλητής του 2020, Joan Mir ,βρέθηκαν στο Lusail International Stadium μαζί με ένα πολύ ιδιαίτερο καλεσμένο: τον Βραζιλιάνο σταρ του ποδοσφαίρου, Cafu!
 
Οι τέσσερις ανέβηκαν στο Lusail International Circuit και μετά οδήγησαν μοτοσυκλέτες δρόμου –με κάθε αναβάτη να εκπροσωπεί το εργοστάσιό του και τον Cafu με μια BMW M 1000 RR– στο στάδιο σε μια μοναδική παρέλαση, οδηγώντας ακριβώς στην άκρη του χλοοτάπητα που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Μετά από μια γρήγορη φωτογράφιση εκεί, ήρθε η ώρα να κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια και να ετοιμαστούν για να βγούνε στον αγωνιστικό χώρο.
 
Τους τρεις αναβάτες τους περίμενε ένα εξατομικευμένο εθνικό κιτ, με τον Quartararo να εκπροσωπεί τη Γαλλία, τον Bagnaia την Ιταλία και τον  Mir την Ισπανία. Αφού ετοιμάστηκαν, επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο με τους πρεσβευτές της Super Committee του Qatar: τον Cafu, τον Mubarak Mustafa και τον Khalid Salman, καθιστώντας τους τους πρώτους παίκτες που πάτησαν στο χορτάρι πριν από τα επίσημα εγκαίνια αργότερα τον Μάρτιο.
 
"Είναι απίστευτο να βρίσκεσαι σε αυτό το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου", ανέφερε ο Cafu. "Το να είσαι εδώ με τα παιδιά από τα MotoGP ήταν πραγματικά μια φανταστική εμπειρία. Το να τους βλέπεις στην πίστα και το τι κάνουν, το να είσαι εδώ μαζί τους παίζοντας ποδόσφαιρο σήμερα ήταν μια μέρα αξέχαστη!".
 
"Στο γήπεδο ποδοσφαίρου, ίσως έχω περισσότερη εμπειρία! Αλλά τα πήγαν πολύ καλά, είχε πολύ πλάκα και το διασκεδάσαμε".
 
 
"Είναι η πρώτη φορά που έπαιξα σε επαγγελματικό γήπεδο, είναι πολύ ωραίο και διασκεδάσαμε με τον Pecco και τον Joan, είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσω το GP", δήλωσε ο Quartararo. "Αισθάνομαι δυνατός, νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση για να παλέψω για πραγματικά καλά αποτελέσματα, αλλά θα δούμε με τη μοτοσυκλέτα μας - δεν κάναμε ένα μεγάλο βήμα - αλλά νιώθω ότι στην οδήγηση είμαι πολύ δυνατός . Για να είμαι ειλικρινής, χάσαμε λίγο στον ρυθμό ενός γύρου, το έχασα λίγο στην προετοιμασία, αλλά στον αγωνιστικό ρυθμό ήμουν απίστευτος. Μπορούμε πάντα να βελτιωνόμαστε, αλλά ένιωσα πολύ δυνατός, οπότε ας ελπίσουμε να έχουμε το ίδιο ρυθμό σε αυτό το GP".
 
 
"To απόλαυσα σήμερα, ίσως θα ήταν ωραίο να έχουμε πάντα τέτοιες προεκδηλώσεις!", είπε ο Bagnaia. "Θα ήθελα να δω την Ιταλία στον τελικό σε αυτό το γήπεδο, θα ήταν υπέροχο".
 
"Αισθάνομαι έτοιμος για τη σεζόν, περισσότερο από πέρυσι, σίγουρα το τελευταίο μέρος της περσινής σεζόν ήταν πολύ καλό και ξεκινάμε από εκεί. Η αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα είναι καλή, η αίσθηση με την ομάδα είναι υπέροχη και νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Φαίνεται ότι θα είναι ένα πολύ ωραίο Πρωτάθλημα για τους οπαδούς, γιατί πολλοί αναβάτες είναι γρήγοροι και ανταγωνιστικοί με τις μοτοσυκλέτες, οπότε πιστεύω ότι θα είναι καλό".
 
"Σίγουρα το επίπεδο είναι υψηλότερο από πέρυσι, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Νομίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη".
 
 
"Μου άρεσε πολύ η σημερινή μέρα", ανέφερε ο Mir. "Αυτό το μέρος είναι καταπληκτικό, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάτι ξεχωριστό. Μου αρέσει να εξασκούμαι στο ποδόσφαιρο, αν και δεν προπονούμαι πολύ , το απολαμβάνω. Ευχαριστώ λοιπόν για την ευκαιρία! Το απόλαυσα και ελπίζω να επιστρέψω όταν θα γίνεται το Μουντιάλ".
 
"Νομίζω ότι το να χάσουμε την τελευταία μέρα στη Mandalika δεν είναι κάτι το οποίο θα πληρώσουμε. Κάναμε καλές δοκιμές, ίσως μας λείπουν κάποιες χρονικές επιθέσεις για να καταλάβουμε το όριο της μοτοσυκλέτας, αλλά αισθάνομαι υπέροχα. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε  μια καλή αρχή και είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι πάντα ωραίο να ξεκινάς τη σεζόν εδώ στο Qatar, είναι μια πίστα που πάντα απολαμβάνω και στις ΕΔ1 είναι πάντα βρώμικη, αλλά είναι πραγματικά ωραία".
 
"Κάθε χρόνο κάνω ένα βήμα στη φυσική μου κατάσταση και στην εμπειρία, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαι νέος και κάθε χρόνο έχω περιθώρια βελτίωσης, και σωματικά πάντα έχω περισσότερα να δώσω. Έκανα πολύ προπόνηση και είμαι έτοιμος. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, αλλά ας το απολαύσουμε".

Επόμενο άρθρο »

"Θα είναι μια τρελή σεζόν"

« Προηγούμενο άρθρο

24 ώρες πριν το Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα