• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alex Marquez: Δεν έκανα κάποιο λάθος, ήταν μια περίεργη πτώση
Nakagami: Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα
Νέα 09/03/2022 - 16:01

Ένα δύσκολο Grand Prix στο Qatar έληξε νωρίς για τον Alex Marquez μετά από μια πτώση στην πρώτη στροφή, ωστόσο, ο Ισπανός ένιωσε ότι δεν έκανε τίποτα λάθος.

Ήταν πολύ μακριά από την αρχή του 2022 που ήθελε ή χρειαζόταν ο Marquez, καθώς αυτή η σεζόν είναι πιθανό να αποδειχθεί πολύ σημαντική για το αν θα παραμείνει αναβάτης MotoGP το 2023.

Αν και είναι ξεκάθαρο ότι τα αποτελέσματα πρέπει να βελτιωθούν σε σχέση με αυτά της περασμένης σεζόν, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 του 2019 δεν αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την πτώση της Κυριακής, και αναφέρει ότι "πρέπει να αναλύσουμε τι συνέβη".

Ο Marquez πρόσθεσε: "Ο στόχος σήμερα ήταν απλώς να τελειώσουμε τον αγώνα· μετά τη δύσκολη στιγμή που είχαμε στις κατατακτήριες, ήταν σημαντικό να τερματίσουμε και να δημιουργήσουμε μια βάση. Κάναμε μια αλλαγή σήμερα από τις κατατακτήριες και το συναίσθημα ήταν υπέροχο".

"Έκανα μια πολύ καλή αρχή και μπόρεσα να ανέβω στην 11η ή στη 12η θέση στον πρώτο γύρο και πήγαινα καλά και ήμουν ρεαλιστής με τον ρυθμό μου. Αλλά μετά είχα μια πραγματικά περίεργη πτώση στην πρώτη στροφή, μετά την ευθεία, Ξαφνικά κλείδωσε το μπροστινό μέρος".

"Πρέπει να αναλύσουμε τι ακριβώς συνέβη, αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν έκανα λάθος. Είδα λίγο καπνό να βγαίνει από τη μοτοσυκλέτα του Oliveira τον γύρο πριν από την πτώση μου, αλλά δεν είμαι πραγματικά σίγουρος τι συνέβη".

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην ομάδα μου, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά όπως είπα, στόχος μου ήταν να τελειώσω τον αγώνα και δεν τον πετύχαμε. Είμαι χαρούμενος για το πώς πέρασε η Κυριακή μέχρι την πτώση, ειδικά για το πώς η αίσθηση (στη μοτοσυκλέτα) επέστρεψε".

"Τα μάτια μας είναι στραμμένα στη Mandalika τώρα για να περάσουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο εκεί".

Ενώ ο Marquez ήταν ο μόνος αναβάτης της Honda που δεν τερμάτισε, ο ομόσταυλός του, Takaaki Nakagami, ο οποίος χρειάζεται επίσης μια δυνατή χρονιά αν θέλει να παραμείνει αναβάτης MotoGP την επόμενη σεζόν, τερμάτισε δέκατος για την LCR.

"Ξεκίνησα από την 16η θέση και έκανα ένα καταπληκτικό ξεκίνημα. Από την πρώτη στροφή ήμουν σε καλή θέση", είπε ο Nakagami. "Στη συνέχεια, στον τομέα 1 και στον τομέα 2, έχασα λίγο τη γραμμή μου και έχασα θέσεις, αλλά η αρχή του αγώνα ήταν καλή"

"Κατά τη διάρκεια του αγώνα, είδα μερικούς αναβάτες να πέφτουν μπροστά μου, οπότε προσπάθησα απλώς να παραμείνω ήρεμος και να βεβαιωθώ ότι θα τελείωνα τον αγώνα".

"Είχαμε καλό ρυθμό, όπως και στις ΕΔ4. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήταν λίγο δύσκολα την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά την Κυριακή τερματίσαμε στην πρώτη δεκάδα και είμαι χαρούμενος που βλέπω την ομάδα να χαμογελά".

"Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Θα εργαστούμε πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας στην Ινδονησία".

Επόμενο άρθρο »

Γενική συνέλευση ΣΟΑΜ 21/3

« Προηγούμενο άρθρο

Η ΑΜΟΤΟΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Π.Π.Τ. 2022

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα