• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
McGuinness: O Puig θέλει απλά να τον βάλει πάλι στη μοτοσυκλέτα
Για τον Marc Marquez
Νέα 27/03/2022 - 13:40

Η σκοτεινή περίοδος του Marc Marquez προσελκύει την προσοχή πολλών προσωπικοτήτων του μηχανοκίνητου αθλητισμού που, ακόμη και χωρίς να βρίσκονται προσωπικά στο γκαράζ της Honda, έχουν εκφράσει τις απόψεις τους για το τι συμβαίνει εκεί. Χθες ήταν η σειρά του John McGuinness. Ο θρύλος του Tourist Trophy – που θα συμμετάσχει αυτή τη σεζόν στο Isle of Man οδηγώντας μια Honda – αποφάσισε να δηλώσει τη γνώμη του για τον Marc.

Ο John έγραψε για αυτό στο MCN, εκφράζοντας μια συγκεκριμένη ανησυχία για το πώς γίνεται η διαχείριση του αναβάτη και πώς η όλη κατάσταση πρέπει να αντιμετωπιστεί διαφορετικά.

"Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όλα όσα έχει επιτύχει, τους παγκόσμιους τίτλους που έχει κερδίσει", είπε ο McGuinness. "Αλλά κάποιος πρέπει να φροντίσει τον Marc Marquez, γιατί κάτι δεν πάει καλά. Είναι σαν να έχει λυθεί ένα καλώδιο κάπου. Eξαρτάται από προηγούμενα ατυχήματα; Η ​​όρασή του; Η συγκέντρωσή του; Δεν ξέρουμε. Αλλά πέντε πτώσεις είναι απαράδεκτες. Είναι καλύτερος από αυτό".

Οι ιδέες του McGuinness είναι πολύ σαφείς και ανησυχεί ότι ο Marc μπορεί να μην έχει δίπλα του το κατάλληλο άτομο που να μπορεί να τον χειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτή τη λεπτή φάση της καριέρας του.


"Αφού έπεσε κατά τη διάρκεια του ζεστάματος, έμοιαζε με τύπο που πλέον έφτασε στο όριο. Δεν θα ήθελα να τον δω να φεύγει από το άθλημά μας λόγω πολλών χτυπημάτων στο κεφάλι. Κάποιος πρέπει να του πει κάτι. Είναι σαν να χρειάζεται να βρει τον εαυτό του".

Σύμφωνα με τον βετεράνο του ΤΤ, το πρόβλημα είναι η προσέγγιση του Marc.


"Οδηγεί πέρα από το όριο όλη την ώρα. Μια στρατηγική που λειτούργησε για αυτόν στο παρελθόν αλλά δεν λειτουργεί πλέον σήμερα. Είχε τέσσερις πτώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο και μια πολύ σοβαρή. Όποιο κι αν είναι το επίπεδό σου, είτε είσαι ερασιτέχνης αναβάτης ή πρωταθλητής MotoGP, πρέπει να κάνεις ερωτήσεις στον εαυτό σου όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα".


Ο McGuinness φοβάται ότι το γκαράζ της Honda είναι το πρόβλημα.


"Έχω την εντύπωση ότι ο Alberto Puig θέλει απλώς να επιστρέψει στη μοτοσυκλέτα και να ξεκινήσει ξανά τους αγώνες αμέσως, αλλά πρέπει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του. Το να ασχοληθείς μαζί του σήμερα είναι λίγο σαν να ανοίγεις το κουτί της Πανδώρας. Αλλά όταν πέφτει ένας αναβάτης συνέχεια, κάτι πρέπει να γίνει.Το Σάββατο, μετά την πρώτη πτώση, όρμησε πίσω στα pits, επέστρεψε στην πίστα και μετά από λίγους γύρους έπεσε ξανά στο ίδιο σημείο της πίστας και με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι καλά. Φαίνεται απελπισμένος. Αν δεν φορούσε αερόσακο στην πτώση κατά τη διάρκεια του ζεστάματος ,θα είχε καταλήξει κομμάτια.Είναι λυπηρό να τον βλέπω έτσι,γιατί είναι από τους καλύτερους. Και όταν κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, δεν μπορείς παρά να τον θαυμάσεις. Αλλά δεν μπορεί να διασκεδάσει με τη μοτοσυκλέτα τώρα και δεν νομίζω ότι σε κανέναν αρέσει να βλέπει τι κάνει στον εαυτό του".

Επόμενο άρθρο »

Guidotti: H KTM ήταν μια έκπληξη μέχρι τώρα

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Δεν έχουμε ακόμα το πακέτο για να νικήσουμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα