• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν μου λείπουν τα MotoGP
Ήμουν μπάσταρδος με τον Biaggi
Νέα 28/03/2022 - 13:25

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξεκίνησε αλλά, για πρώτη φορά μετά από ένα τέταρτο του αιώνα, χωρίς τον Valentino Rossi. Ο Doctor παρακολούθησε τον πρώτο αγώνα του Qatar σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος: "Στο νοσοκομείο, με τη Giulietta που μόλις γεννήθηκε", είπε κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης συνέντευξης από τους Benny Casadei Lucchi και Stefano Saragoni για το Il Giornale.

Το να κοιτάξει τον κόσμο του από έξω δεν ήταν σοκ για τον Valentino: "Σκέφτηκα, 'Τι τύχη που δεν ήμουν εκεί στην πίστα'. Πέρυσι, ήθελα πολύ να σταματήσω στη Valencia με χαρούμενο τρόπο, και τα κατάφερα. Έτσι , τώρα είμαι χαρούμενος που παρακολουθώ τους αγώνες από τον καναπέ μου. Είμαι μεγάλος φαν των μοτοσυκλετών. Μου αρέσει να τις παρακολουθώ παντού. Και μου αρέσει να ζητωκραυγάζω για τους αναβάτες μας".

Θα συνεχίσει να τους υποστηρίζει, ενώ θα συνεχίσει την καριέρα του ως οδηγός στους τέσσερις τροχούς, με τον πρώτο του αγώνα στο GT Challenge το επόμενο Σαββατοκύριακο.

"Θέλω να γίνω γρήγορος οδηγός. Θέλω λίγο πολύ να καταλάβω πόσο μακριά μπορώ να φτάσω και, μια μέρα, να δοκιμάσω το Le Mans 24 Hours", είπε.

Τα αυτοκίνητα είναι το μέλλον, οι μοτοσυκλέτες είναι το παρελθόν και, προς το παρόν, φαίνονται σαν ένα κλειστό κεφάλαιο. Ούτε η ευκαιρία να δοκιμάσει τη Ducati της ομάδας του, δεν τον ελκύει.

"Ας είμαστε σοβαροί", είπε ο Valentino. "Όταν ανεβαίνεις σε μια μοτοσυκλέτα MotoGP, πρέπει να το κάνεις με έναν στόχο, γιατί είναι μια βάναυση μοτοσυκλέτα που πηγαίνει πολύ γρήγορα και δεν έχει νόημα να πας στο εβδομήντα πέντε τοις εκατό. Δεν μου λείπουν τα MotoGP".

Υπάρχουν πολλές ιστορίες που θα μπορούσαν να ειπωθούν, όπως αυτές των μεγάλων αντιπάλων του: Biaggi, Stoner, Lorenzo. Πλέον η σχέση του μαζί τους είναι πολύ πιο χαλαρή.

"Με τον Casey έχουμε συμφιλιωθεί. Μου στέλνει συχνά μηνύματα από την Αυστραλία, με ρωτάει για το μωρό. Είδαμε και ο ένας τον άλλον", αποκάλυψε ο Γιατρός. "Συμφιλιώθηκα και με τον Lorenzo. Τώρα είναι φίλος. Ήρθε στα εκατό χιλιόμετρα στο Ράντσο. Χορέψαμε μαζί το ίδιο βράδυ. Και συμφιλιώθηκα και με τον Max".

Ο γιατρός παραδέχτηκε μάλιστα ότι το παράκανε με τον κουρσάρο.

"Επίσης επειδή ήμουν o κανένας, και αυτός ήταν το νούμερο ένα στην Ιταλία και ένας από τους ταχύτερους στον κόσμο, και άρχισα να του σπάω τα νεύρα. Ήμουν μπάσταρδος", είπε χαμογελώντας. "Αλλά τώρα όλα έχουν περάσει. Έχουμε έρθει πιο κοντά. Ήταν μια μεγάλη αθλητική αντιπαλότητα".

Επόμενο άρθρο »

Παρουσίαση της Pata Yamaha στα Superbikes

« Προηγούμενο άρθρο

Guidotti: H KTM ήταν μια έκπληξη μέχρι τώρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα