• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η κατάσταση του Marc Marquez βελτιώνεται
Αλλά παραμένει εκτός Αργεντινής
Νέα 29/03/2022 - 12:38

Ο Marc Marquez επισκέφτηκε τον οφθαλμίατρό του, Dr. Sánchez Dalmau, στη Νοσοκομειακή Κλινική της Βαρκελώνης, χθες Δευτέρα, όπου υποβλήθηκε στον δεύτερο  ιατρικό έλεγχο μετά το ατύχημα στο ζέσταμα για το Grand Prix  της Ινδονησίας πριν από μια εβδομάδα. Σε αυτή τη νέα εξέταση, ο Dr. Sánchez Dalmau επιβεβαίωσε ότι η διπλωπία του Marc Marquez παρουσιάζει αξιοσημείωτη βελτίωση και επιβεβαιώνει ότι η εξέλιξη της όρασής του είναι πολύ ευνοϊκή. Όπως συνέβη με το τελευταίο επεισόδιο διπλωπίας, ο Marc Marquez θα συνεχίσει να εφαρμόζει ένα συντηρητικό θεραπευτικό σχήμα με τακτικούς ελέγχους.

Ο αναβάτης της Repsol Honda Team δεν θα λάβει μέρος στον επόμενο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αργεντινή καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του.


"Η δεύτερη νευρο-οφθαλμολογική αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε στον Marc Marquez την Δευτέρα έδειξε μια πολύ ευνοϊκή εξέλιξη στην παράλυση του τέταρτου δεξιού νεύρου που επηρεάστηκε από την πτώση που σημειώθηκε στο Grand Prix της Ινδονησίας", ανέφερε ο Dr. Dalmau.  "Η ανάρρωση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και ο Marc Marquez πρέπει να ακολουθήσει το καθιερωμένο θεραπευτικό σχήμα με συντηρητική θεραπεία".

Επόμενο άρθρο »

Τί περιμένουμε να δούμε στην Αργεντινή;

« Προηγούμενο άρθρο

Επέστρεψε στη δράση ο Απόστολος Καμζέλης - Apo#49

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα