• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ezpeleta: Ελπίζω ο Marquez να επιστρέψει στο Portimao
Αλλά μπορεί να πάρει και περισσότερο
Νέα 30/03/2022 - 11:38

Η Honda, στην επίσημη ανακοίνωσή της που κυκλοφόρησε χθες, ξεσκέπασε τους χρόνους αποθεραπείας του Marquez. Οι γιατροί δήλωσαν ότι βρήκαν «μια πολύ ευνοϊκή εξέλιξη στην παράλυση του τέταρτου δεξιού νεύρου» αλλά και ότι «η ανάρρωση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί». Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αργεντινή. Είναι επίσης εξαιρετικά απίθανο να μπορέσει να λάβει μέρος στο Austin GP, ​​που είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα, και σε αυτό το σημείο η πρώτη πιθανή ημερομηνία θα είναι η 24η Απριλίου, όταν το πρωτάθλημα κατευθύνεται στο Portimao.

Αυτή ήταν και η άποψη του Carmelo Ezpeleta, ο οποίος, σε συνέντευξη του στο Speedweek, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την ημερομηνία πιθανής επιστροφής του Marc: "Ελπίζω να μπορέσει να οδηγήσει ξανά το συντομότερο δυνατό. Ίσως θα προσπαθήσει στο Portimao, αλλά φαίνεται ότι το διάλειμμα θα μπορούσε να διαρκέσει περισσότερο".

Τον χειμώνα, ο Marquez χρειάστηκε μερικούς μήνες για να λύσει το πρόβλημα της διπλωπίας, αυτή τη φορά ο τραυματισμός είναι λιγότερο έντονος, οπότε ένας μήνας μπορεί να είναι αρκετός. Ωστόσο, όλα είναι ακόμα λίγο στον αέρα, γιατί οι γιατροί επέλεξαν να μην καταφύγουν σε χειρουργική επέμβαση, αλλά να συνεχίσουν τη συντηρητική θεραπεία.

Αυτό σημαίνει ότι η σεζόν τελείωσε για τον Marc; Το μεγάλο αφεντικό της Dorna ήταν αισιόδοξο: "Ελπίζω ότι ο Marc μπορεί να οδηγήσει ξανά στο Portimao. Αν πετύχει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα εκεί, έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για κορυφαίες θέσεις το 2022. Δεν ξέρω αν μπορεί να κερδίσει ή όχι, αλλά αν παλέψει για τη νίκη σε κάθε Grand Prix, θα μπορούσε να είναι στη θέση του διεκδικητή του τίτλου. Θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των άλλων αναβατών" ήταν η γνώμη του.

Επόμενο άρθρο »

Ο Stefan Bradl θα αντικαταστήσει τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Τί περιμένουμε να δούμε στην Αργεντινή;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα