• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: Moto3 KAT
Pole position για τον Sergio Garcia!
Νέα 02/04/2022 - 22:21

Ο Sergio Garcia κέρδισε μια pole position τηε τελευταίας στιγμής στις κατατακτήριες της Moto3 στο Gran Premio Michelin de la República Argentina, καθώς ο Ισπανός έκανε χρόνο 1:48.429 για να αφήσει στη δεύτερη θέση τον Ayumu Sasaki, ο οποίος έχει ποινή μεγάλου γύρου στον αγώνα της Κυριακής λόγω του εμβολισμού του Andrea Migno στον αγώνα της Ινδονησίας – με διαφορά 0,171 δευτερόλεπτα. Ο Izan Guevara θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση αύριο βάζοντας και τις 2 Gas Gas στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

Έχοντας περάσει από τις ΚΑΤ1, ο rookie Joel Kelso έκανε αυτά τα επιπλέον 15 λεπτά χρόνου που είχε στην πίστα να μετρήσουν στα πρώτα στάδια των ΚΑΤ2. Ο Αυστραλός κάθισε στην κορυφή των φύλλων χρόνου με 1:48.940, ένα δέκατο ταχύτερος από την προσωρινή δεύτερη θέση του Tatsuki Suzuki. Ο πρώτος μέχρι τώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Dennis Foggia βρισκόταν στην τρίτη θέση στα μισά του session, καθώς 0,4 δευτερόλεπτα χώριζαν τους 13 πρώτους.

Όπως πάντα, επικράτησε ηρεμία στην μέση των δοκιμών, καθώς οι αναβάτες επέστρεφαν στα pits για να βάλουν φρέσκο ​​λάστιχο. Οι αναβάτες περιμέναν ο ένας τον άλλον και άργησαν να ξεκινήσουν, κάτι που τους άφησε περιθώριο για έναν μόνο γύρο. Υπήρχαν κόκκινοι τομείς παντού, αλλά ο Garcia έκανε τον τελευταίο του γύρο για να πάρει την pole κατά σχεδόν δύο δέκατα του δευτερολέπτου, με τον Sasaki να παίρνει την δεύτερη θέση και ο Guevara να βάζει και τις δύο Gas Gas στην πρώτη σειρά, παίρνοντας την τρίτη θέση.

Ο Riccardo Rossi κατάφερε να βγει από τις ΚΑΤ1 στα τελευταία στάδια (δεν είχε σημειώσει γύρο νωρίτερα) και η ανταμοιβή του είναι η εκκίνηση από την τέταρτη θέση αύριο για τον αγώνα της Αργεντινής, ενώ πίσω του ήταν οι rookies, Joel Kelso και Daniel Holgado στη δεύτερη σειρά. Ο Xavier Artigas ανέβηκε στην έβδομη θέση στον τελευταίο του γύρο στην και αύριο θα έχει τους Andrea Migno και Tatsuki Suzuki για παρέα.

Ο Diogo Moreira ήταν άλλος ένας rookie μέσα στην πρώτη δεκάδα – συνεχίζει να εντυπωσιάζει παίρνοντας την δέκατη θέση, ενώ θα έχει μαζί του στην τέταρτη σειρά έμπειρους Dennis Foggia και  Jaume Masia.

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Termas de Rio Hondo: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα