• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA: Moto2 ΕΔ2
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Fermin Aldeguer
Νέα 08/04/2022 - 01:36

Ο Fermin Aldeguer συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Moto2 αυτή τη σεζόν, καθώς ο νεαρός Ισπανός τελείωσε την πρώτη μέρα στην κορυφή των φύλλων χρόνου στο Red Bull Grand Prix της Αμερικής. Ο Aldeguer σημείωσε 2:09.155 στη δεύτερη περίοδο Ελεύθερων Δοκιμών για να περάσει μπροστά από τον Tony Arbolino με 0,046 δευτερόλεπτα διαφορά (2:09.201) , καθώς ο Cameron Beaubier ξεκινά την πρώτη μέρα στο Grand Prix της χώρας του στην τρίτη θέση, με χρόνο 2:09.327.

Ήταν μια πολύ σφιχτή περίοδος δοκιμών με κάθε αναβάτη να πηγαίνει πιο γρήγορα από ό,τι στις πιο δροσερές συνθήκες των ΕΔ1. Οι πιο γρήγοροι χρόνοι της ημέρας ήρθαν στο τέλος των ΕΔ2, με τον Aldeguer να περνάει τελικά τον Arbolino στον τελευταίο του γύρο. Ο Beaubier σημείωσε επίσης τον προσωπικό του καλύτερο γύρο στην τελευταία του προσπάθεια για να ανέβει στην πρώτη τριάδα, καθώς ο ηγέτης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Celestino Vietti, ήταν στην 15η θέση μετά την πτώση του στις αρχές των ΕΔ2 στην πέμπτη στροφή. 

Ο Jake Dixon πήρε την τέταρτη θέση την 1η μέρα μπροστά από τον δεύτερο στη βαθμολογία, Aron Canet, με τον ταχύτερο κατά τις ΕΔ1, Augusto Fernandez, να παίρνει την έκτη θέση. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto3 του 2021, Pedro Acosta, είχε ένα καλό αποτέλεσμα στην έβδομη θέση, με τον Ai Ogura όγδοο. Jorge Navarro και Albert Arenas συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.


Ο Αμερικανός, Sean Dylan Kelly, κατευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για έλεγχο μετά από ένα ατύχημα στις ΕΔ2, ενώ αργότερα κρίθηκε ικανός να συνεχίσει το Σαββατοκύριακο, καθώς γίναμε μάρτυρες και μιας πτώσης για τον Gabriel Rodrigo, που οδήγησε και τον ίδιο στο ιατρικό κέντρο.

Επόμενο άρθρο »

"Ασφαλής, αλλά όχι τέλεια"

« Προηγούμενο άρθρο

Άτυχος ο Γιάννης Περιστεράς #81 στο WSSP300

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα