• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA: Moto3 ΕΔ2
Ταχύτερος ο Dennis Foggia μετά από έναν εκπληκτικό τελευταίο γύρο
Νέα 09/04/2022 - 01:22

Ένα 2:15.440 από τον Dennis Foggia στις ΕΔ2 της Moto3 στο Red Bull Grand Prix της Αμερικής χάρισε άνετα την πρώτη θέση της Παρασκευής στον Ιταλό, ο οποίος κέρδισε τον συμπατριώτη του και ταχύτερο κατά τις ΕΔ1, Andrea Migno, με 0,384 δευτερόλεπτα διαφορά (2:15.824). Ο τρομερός rookie Daniel Holgado ανέβηκε στην τρίτη θέση στο τέλος των ΕΔ2, με τους περισσότερους αναβάτες να βελτιώνουν τους χρόνους τους σε σχέση με το πρωί.


Ο Foggia, στον τελευταίο του γύρο ήταν ήδη 0,5 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον προηγούμενο καλύτερό του γύρο και με έναν τρομερό τελευταίο τομέα κατέβασε τον χρόνο του κατά 0,7! Μόνο ο Andrea Migno κατάφερε και αυτός στον τελευταίο του γύρο να κατεβάσει κάπως την διαφορά, χωρίς όμως να απειλήσει τον Foggia. Μόλις πέντε αναβάτες πέτυχαν χρόνους με διαφορά μικρότερη του δευτερολέπτου από τον Foggia, ο οποίος σφράγισε την εξουσία του στο Austin την ημέρα έναρξης της δράσης.


Ο Jaume Masia έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο της πρώτης ημέρας και έχοντας χάσει το μεγαλύτερο μέρος των ΕΔ1, ο Deniz Öncü οδήγησε πολύ καλά στις ΕΔ2 για να πάρει τελικά την πέμπτη θέση. Ο Kaito Toba κάνοντας και αυτός έναν εκπληκτικό τελευταίο γύρο, ήρθε από πολύ πίσω για να κατακτήσει την έκτη θέση.


Ο Carlos Tatay είχε μια σκληρή πτώση στη στροφή 18 στις ΕΔ2, αλλά ο Ισπανός δεν τραυματίστηκε και τελείωσε την ημέρα έβδομος, με τους Tatsuki Suzuki, Izan Guevara και Ayumu Sasaki να συμπληρώνουν την δεκάδα.

Ο ηγέτης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Sergio Garcia, βρέθηκε στην 11η θέση, 1,1 δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Foggia. 


Ο Alberto Surra είχε μια άσχημη πτώση στην έξοδο της στροφής 11 (αντίστοιχη με την περσινή του Filip Salac που επέφερε την πρώτη διακοπή του αγώνα), με τον Ιταλό αναβάτη να μεταφέρεται στο ιατρικό κέντρο για έλεγχο.

Επόμενο άρθρο »

"Ασφαλής, αλλά όχι τέλεια"

« Προηγούμενο άρθρο

COTA: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα