• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Έμαθα πολλά από αυτόν τον αγώνα
Στην Ευρώπη θα είμαστε πιο δυνατοί
Νέα 11/04/2022 - 12:01

Πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή χωρίς να παραιτηθεί. Ο Fabio Quartararo ήταν αποφασισμένος, αλλά στη μεγάλη ευθεία στο Austin, η Yamaha του δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην ταχύτερη Ducati. Τερμάτισε 7ος, μετά από μια καλή μονομαχία με τον Marc Marquez, ο οποίος ξεκίνησε τελευταίος μετά από πρόβλημα ηλεκτρονικών στην Honda του.

"Στην αρχή του αγώνα, είχα το ίδιο πρόβλημα όπως στην Αργεντινή", εξήγησε ο Fabio. "Δεν είχα πολύ πρόσφυση, αλλά αμύνθηκα καλά. Έκανα καλό αγώνα, διασκέδασα, ειδικά στη μονομαχία με τον Marquez. Ακόμα κι αν δυσκολευόμαστε πολύ, η τελική θέση δεν είναι κακή. Μάθαμε περισσότερα από αυτόν τον αγώνα παρά από τους αγώνες που κέρδισα. Την ημέρα που θα έχουμε περισσότερη δύναμη, θα μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη. Παλέψαμε για στην 6η θέση, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να παλέψουμε για τη νίκη. Φυσικά είναι απογοητευτικό να ξεκινάς σε έναν αγώνα που ξέρεις ότι δεν μπορείς να κερδίσεις".

Το Grand Prix είχε κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά η μονομαχία ήταν καθαρή.

"Ο Marc θα είναι διεκδικητής του τίτλου", επιβεβαίωσε ο Γάλλος πρωταθλητής. "Θα έχουμε άλλες μάχες μαζί του, αλλά για τον τίτλο. Πάντα μαθαίνεις από έναν οκτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Για να είμαι ειλικρινής, σε αυτές τις πίστες, εμείς δεν μπορούμε να παλέψουμε για να κερδίσουμε, αλλά όταν επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές πίστες, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε καλύτερα".

Το GP της Πορτογαλίας είναι το επόμενο στο πρόγραμμα. 

"Το Portimão είναι μια καλή πίστα για εμάς, όχι η καλύτερη. Αν μπορώ να παραμείνω στους πρώτους, θα είναι πενήντα πενήντα (η πιθανότητα νίκης) ενώ η Jerez θα είναι μια καλή πίστα για μάχη".

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Θα μπορούσαμε να πάρουμε 25 βαθμούς

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGPWORLD PADDOCK 4 @ USA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα