• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gardner: Οι πρώτοι αγώνες ήταν δύσκολοι
Ελπίζω η επιστροφή στην Ευρώπη να μας φέρει σταθερότητα
Νέα 18/04/2022 - 18:41

Ο Αυστραλός αναβάτης – γιος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή 500cc το 1987, Wayne Gardner – κέρδισε τον ομόσταυλό του, Raul Fernandez, κατακτώντας τον τίτλο της Μοτο2 πέρυσι και κερδίζοντας την προαγωγή του στην μεγάλη κατηγορία με την Τech3 ΚΤΜ, μαζί με τον Raul Fernandez. 


Παρά την κυριαρχία τους πέρυσι στην Moto2, οι δύο αναβάτες της ΚΤΜ φαίνεται προς το παρόν να μην μπορούν να προσαρμοστούν τόσο εύκολα στα MotoGP. Μετά από τέσσερις αγώνες, o Gardner έχει σημειώσει έναν βαθμό, ενώ ο Fernandez δεν έχει ακόμα τερματίσει στις βαθμολογούμενες θέσεις. 

Η χειμερινή προετοιμασία του Gardner παρεμποδίστηκε από έναν σπασμένο καρπό, κάτι που τον επηρέασε και στους πρώτους αγώνες.

Αλλά μιλώντας μετά την 20η θέση, 42.442 δευτερόλεπτα μακριά από τη νίκη, στο GP της Αμερικής, ο Gardner παραδέχεται ότι περίμενε περισσότερα από τη χρονιά του μέχρι τώρα.

"Περίμενα ότι θα πήγαινα λίγο καλύτερα για να είμαι ειλικρινής, βλέποντας τι έχουν κάνει άλλοι αναβάτες στο παρελθόν και κοιτώντας το πώς τελειώσαμε τη χρονιά στην Moto2 πέρυσι", ανέφερε ο Gardner. "Οπότε περίμενα περισσότερα".

"Ήταν δύσκολοι οι πρώτοι αγώνες, ελπίζω ότι η επιστροφή στην Ευρώπη θα μπορέσει να φέρει λίγη σταθερότητα. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι, αυτό είναι σίγουρο".

Όλοι οι αναβάτες της KTM δυσκολεύτηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στην COTA, καθώς η ασυνήθιστη διάταξη της πίστας ήταν σε αντίθεση με την RC16.

Μόνο ο Brad Binder κατάφερε να πάρει βαθμούς, τερματίζοντας στην 12η θέση,  με τον Gardner να ελπίζει ότι ο Αυστριακός κατασκευαστής (που έχει κερδίσει ήδη έναν αγώνα φέτος), μπόρεσε να αναλύσει και να καταλάβει τι πήγε στραβά στο Austin. 

"Για την KTM, ελπίζω ότι μπορούν να καταλάβουν κάτι από εδώ για το πώς να βελτιώσουν το πακέτο που έχουμε", πρόσθεσε. "Έχουν τέσσερις αναβάτες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και έχουν δύο καταπληκτικούς αναβάτες στην εργοστασιακή ομάδα και ένας από αυτούς δεν ήταν στους βαθμούς (στην COTA), και προφανώς τερματίζουμε τον αγώνα στις τελευταίες θέσεις, δίνοντας το 200% μας σε κάθε στροφή".

"Ας ελπίσουμε ότι έχουν καλά δεδομένα από αυτόν τον αγώνα και μπορούν να προσπαθήσουν να σκεφτούν έναν τρόπο να προχωρήσουν".

Επόμενο άρθρο »

Superpole race στα MotoGP, εκκίνηση ανά 5" στις ΚΑΤ;

« Προηγούμενο άρθρο

H Suzuki κέρδισε τις 24 Ώρες του Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα