• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto3 ΕΔ2
Πρώτος ο Mario Aji
Νέα 22/04/2022 - 16:34

Ο Mario Aji ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα του Tissot Grand Prix της Πορτογαλίας στην κορυφή των χρονοδιαγραμμάτων καθώς ο καιρός στο Portimao συνέχισε να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις δοκιμές της Παρασκευής. Ο Ινδονήσιος αναβάτης κατάφερε να κυριαρχήσει δαμάζοντας τον αέρα και τη βροχή σε μια δύσκολη πρώτη μέρα δράσης στο Portimao.


Ο Aji σημείωσε 2:02.491 στα τελευταία δέκα λεπτά των ΕΔ2 για να πάρει την πρώτη θέση μπροστά από τους Diogo Moreira και Riccardo Rossi. Ο Carlos Tatay ανέκαμψε καλά μετά την πτώση του κατά τις ΕΔ1 και έκλεισε την πρώτη μέρα στην τέταρτη θέση, λιγότερο από ένα δέκατο μακριά από τον Aji. 

Συμπλήρωσε την πρώτη πεντάδα ο ταχύτερος αναβάτης των ΕΔ1, Daniel Holgado. Ο νεαρός Ισπανός είχε μερικά προβλήματα το απόγευμα και ήταν ένας από τους 7 αναβάτες που είχαν πτώση κατά τις ΕΔ2. Ο Ryusei Yamanaka ήταν έκτος στους συνδυασμένους χρόνους, μια θέση μπροστά από τον νικητή του Austin, Jaume Masia.

Ο Lorenzo Fellon δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του από το πρωί, αλλά ήταν αρκετά γρήγορος ώστε να είναι όγδοος στους συνδυασμένους χρόνους, παρά τις τρεις πτώσεις του μέσα στην μέρα. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Scott Ogden και Tatsuki Suzuki.

Επόμενο άρθρο »

Brembo: Τα φρένα στο MotoGP της Πορτογαλίας

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα