• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto2 ΕΔ2
O Schrötter ανεβαίνει στην κορυφή
Νέα 22/04/2022 - 19:13

Ο Marcel Schrötter βρέθηκε στην κορυφή της Moto2 την πρώτη μέρα, καθώς ο έμπειρος Γερμανός βρήκε χρόνο προς το τέλος των ΕΔ2 και ολοκλήρωσε τον ταχύτερό του γύρο σε 2:00.678. Έχει ένα πλεονέκτημα έναντι μισό δευτερολέπτου από τον δεύτερο, Jake Dixon, με τον Cameron Beaubier να συμπληρώνει την τριάδα.

Μετά από μια νεροποντή κατά τη διάρκεια του των ΕΔ1 όπου μόνο 11 αναβάτες κατάφεραν να γράψουν γύρο στα φύλλα χρόνου, η ενδιάμεση κατηγορία είχε λίγο πιο ευνοϊκές συνθήκες για τις ΕΔ2. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά ο Schrötter πήδηξε στην κορυφή, εκτοπίζοντας τον Dixon. Ο Beaubier άφησε γρήγορα πίσω του την απογοήτευσή του από το Austin παίρνοντας την τελευταία θέση μέσα στην πρώτη τριάδα.


Ένα κλάσμα πίσω από τον συμπατριώτη του ήταν ο Joe Roberts, με τον Sam Lowes της Elf Marc VDS βρίσκεται επτά δέκατα μακριά από τον Schrötter στην πέμπτη θέση. O Augusto Fernandez έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Tony Arbolino. Όγδοος ήταν ο Aron Canet ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Barry Baltus και Somkiat Chantra.

Σε μια δύσκολη μέρα για τους rookies, ο ταχύτερος των ΕΔ1, Zonta van den Goorbergh, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto3 του 2021, Pedro Acosta και το νέο φαινόμενο του αθλήματος, Fermin Aldeguer να έχουν όλοι πτώση κατά τις ΕΔ2. Ο van den Goorbergh έπεσε στην έξοδο της στροφής 8, ενώ οι Acosta και Aldeguer έπεσαν στην πρώτη στροφή.

Επόμενο άρθρο »

WSSP300: Εκπληκτικό ξεκίνημα για τον Περιστερά!

« Προηγούμενο άρθρο

Brembo: Τα φρένα στο MotoGP της Πορτογαλίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα